• Головна
  • В минулому році ялинка в Маріуполі натякнула на лихо: зараз там встановлюють російську
19:30, 21 грудня 2022 р.

В минулому році ялинка в Маріуполі натякнула на лихо: зараз там встановлюють російську

В минулому році ялинка в Маріуполі натякнула на лихо: зараз там встановлюють російську

Торік міста України конкурували за кращу ялинку. Наша країна просто світилася від гірлянд. Але одна з ялинок наче попередила про лихо. Вона впала через годину після встановлення, в нині зруйнованому місті - Маріуполі.

Про це повідомляє сайт 056.

Тоді комунальники оперативно провели роботи з демонтажу ялинки, після чого відновили її. У падінні комунальники звинувачували вітер - порядку 17 м/с. А городяни говорили, що місцева влада неправильно встановила дерево. Зараз вони мріють повернути ту владу, бо після приходу іншої - терористичної, їх місто звалилося як та ялинка, але вже палали не гірлянди, а ворожі снаряди.

Зараз на головній площі тимчасово окупованого Маріуполя путінські терористи встановлюють свою ялинку, яку привезли з петербургу. Біля неї майорить огидний прапор рф. На фоні - зруйновані будинки, без тепла, світла та своїх власників.

Нагадаємо, раніше путінські окупанти кинули в місто-герой Маріуполь величезні сили для того, щоб взяти українське місто під окупацію. Завдяки Героям із Азова в Маріуполі був український прапор багато часу з часів масштабного вторгнення рашистів, проте російським терористам вдалося взяти українське місто під свій контроль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новости Мариуполь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...