• Головна
  • У Дніпрі провели рейд з продажу ялинок: чи виявили незаконні точки
17:00, 19 грудня 2022 р.

У Дніпрі провели рейд з продажу ялинок: чи виявили незаконні точки

У Дніпрі провели рейд з продажу ялинок: чи виявили незаконні точки

Сьогодні, 19 грудня, у Дніпрі провели рейди з виявлення незаконних місць продажу ялинок. Також було проконтрольовано ті точки, яким офіційно було надано дозвіл на реалізацію.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на пресслужбу міськради Дніпра.

«Перевіряли наявність договору зі згаданим підприємством на розміщення точки, сертифіката походження ялинок, протоколу радіаційного дослідження деревини, а також спеціальних бірок з номером на кожній ялинці. Загалом із 10 грудня проводимо рейди з виявлення незаконного продажу ялинок і, на щастя, таких не знайшли.

Кожен покупець також має право затребувати у продавця документи на законність тієї чи іншої ялинки», – розповів начальник управління споживчого ринку та реклами департаменту торгівлі та реклами Дніпровської міської ради Володимир Трегубов.

У Дніпрі провели рейд з продажу ялинок: чи виявили незаконні точки, фото-1

Зараз у продажу нині чотири види новорічних дерев — це сосна традиційна, сосна кримська (вирощена в Україні), а також ялинка Нордмана та ялинка європейська (імпорт).

Повідомляти про незаконні точки продажу можуть і містяни через Єдину гарячу лінію міської ради — (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Зазначимо, що в минулому році в Дніпрі було 148 офіційних точок з продажу ялинок. Цього року їх трохи менше - 124. Дізнатися адреси можна за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #елки Днепр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...