• Головна
  • Українці просять скасувати комендантську годину у новорічну ніч: з'явилась петиція
12:00, 14 грудня 2022 р.

Українці просять скасувати комендантську годину у новорічну ніч: з'явилась петиція

Українці просять скасувати комендантську годину у новорічну ніч: з'явилась петиція

Не дивлячись на складнощі війни, більшість українців не відмовлятимуться від святкування Нового Року. Але цьогоріч після опівночі не вдасться зібратися разом під вуличною ялинкою, чи піти в гості з привітаннями. Багатьох це не влаштовує, тому з'явилася перша петиція щодо скасування комендантської години у новорічну ніч. Її ініціаторами стали мешканці столиці.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на сайт Київської державної міської адміністрації.

"Вважаю що варто відмінити комендантську годину на Новий Рік, так як все одно багато людей буде повертатись від друзів/родичів, далеко не у всіх буде можливість залишитись на ночівлю там, де святкували", – наводять власні аргументи автори цього звернення до влади.

Наразі петицію підписали трохи більше, ніж 1,5 тис. громадян. Якщо вона набере 6 тисяч голосів, то це питання розглянуть.

Ймовірно, що така петиція може з'явитися й на сайті президента Зеленського, тоді питання буде розглянуте в інших містах України. Проте, на відповідні петиції залишилось дуже мало часу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #коменданский час Новый год
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...