• Головна
  • Вибираємо роликові ковзани разом
Новини компаній
16:20, 13 грудня 2022 р.

Вибираємо роликові ковзани разом

Новини компаній

Катання на роликах являється відмінним способом чудово провести час на свіжому повітрі, навчитися тримати рівновагу, а також розім'ятися після довготривалого сидіння за комп'ютером та звісно гарним шансом розвивати витривалість зі спритністю.

Для всіх охочих купити сучасні та зручні роликові ковзани, маємо гарну новину. Пропонуємо сьогодні разом із нами поговорити про те, які ж саме роликові ковзани https://roliki-extrim.com.ua/ua/ бувають, чим вони відрізняються та на що саме звертати увагу при виборі моделей для дорослого або дитини.

Вибираємо роликові ковзани разом, фото-1

Вибір роликових ковзанів виходячи із їх типу

Роликовими ковзанами називають спеціальні черевики, підошва яких облаштована рамою з колесами невеликого розміру (як правило, від 2-х до 5-ти коліс). Черевики у таких ковзанах можуть бути м'які/жорсткі, низькі/високі, а також виготовлені з карбону (вуглепластику) чи пластику. Всередині такого черевика для фіксації ноги розташований спеціальний м'який чобіт, для фіксації гомілки є манжета або як її ще називають каф та бакля чи іншими словами пластиковий ремінь із зубчиками.

Якщо говорити про раму ковзанів, відзначимо що вона може бути знімна або монолітна, виготовлена з: металу, пластику, а іноді карбону. Пластмасові або поліуретанові колеса кріпляться за допомогою осей до рами. Один з роликів оснащується спеціальним гальмом, що розташоване на п'ятці. У продажу крім стандартного вигляду роликових ковзанів в Україні також можна знайти дещо нестандартні моделі, а саме ролики із кріпленням на взуття без черевика. Особливістю таких моделей вважається те, що вони прекрасно підходять для дорослих та дітей, досить легко знімаються та одягаються, мають зручний регулятор розміру.

Є ще ролики з кріпленням на п'яту, які теж вважаються не менш зручними та легкими модельками. Їх одягають на будь-яке взуття та надійно фіксують завдяки спеціальним еластичним ремінцям. Такі ролики мають зручну розсувну та легко регульовану за шириною раму, що виготовлена із міцного пластику.

Дуже популярним позасезонним універсальним форматом вважаються ролики зі знімним лезом. Простіше кажучи – це модельки, котрі досить легко та без будь-яких проблем можна трансформувати у льодові ковзани. Тобто в них можна відстібнути раму з колесами, а на її місце вставити лезо.

Вибираємо роликові ковзани разом, фото-2

Особливості вибору дитячих роликових ковзанів

Само собою розуміється, що роликові ковзани для дітей, котрі можна придбати в Києві та будь-якому місті України, набагато менші за розміром ніж дорослі моделі. Крім того, такі ролики ще й відрізняються від дорослих. Їх основною особливістю можна вважати:

  • легкість;
  • використання для виготовлення рами та інших елементів більш простіших та легших за вагою матеріалів;
  • всі дитячі ролики йдуть з можливістю регулювання розміру (розсувні моделі, що зростають разом зі зміною розміру ноги дитини);
  • у дитячих роликових ковзанах можна зміщувати носок вперед або назад п'яту;
  • додатково варто не забувати й про характерну цим моделям якість з функціональністю коліс.

Різновиди роликів з обов'язковим урахуванням стилю катання

В процесі розробки моделей роликів виробники обов'язково враховують існування декількох розповсюджених стилів катання. Зокрема серед їх переліку наступні:

  • прості моделі для відпочинку;
  • фітнес або recreation (для любителів кататися та підтримувати прекрасну фізичну форму, проте аж ніяк не виснажуючи себе заради якихось спортивних досягнень);
  • Freeskate (моделі для охочих кататися містом, успішно долаючи різноманітні види перешкод, наприклад, парапети зі сходами та бордюрами й т.д.);
  • Speed skating (для любителів катання марафонського та швидкісного, призначені для професіоналів);
  • Aggressive (моделі для трюків зі стрибками та ковзаннями, які здатні витримувати ударне навантаження);
  • хокейні та ін.

Широкий вибір роликів на будь-який смак та фінансові уподобання в інтернет-магазині Roliki-extrim

Якщо саме зараз ви шукаєте можливості купити в Україні ролики https://roliki-extrim.com.ua/ua/fr-skates/, ціна яких вас приємно влаштує та звісно ж порадує їх відмінна якість, тоді саме час зазирнути на онлайн сторінки відомого в Україні інтернет-магазину роликів, захисту та аксесуарів Roliki-extrim. Саме тут вашій увазі представиться найбільший асортиментний ряд продукції від кращих світових брендів у сфері виготовлення роликів. Зокрема на онлайн сторінках магазину є справді чудовий вибір різноманітної продукції виробництва таких торгових марок як:

  • Rollerblade та Powerslide;
  • Tempish та Fila;
  • Micro та Flying Eagle;
  • FR Skates та Seba й ін.

Діапазон цін надзвичайно широкий та набагато нижчий ніж в аналогічних компаній. В інтернет-магазині завжди весь товар завжди в наявності, а ще тут часто проводяться різноманітні приємні акції. Саме тому якщо ви все ще не придбали омріяні роликові ковзани, ласкаво просимо. Впевнені що ви залишитеся задоволені не лише ціною та якістю придбаних тут ковзанів, але й справді приємною співпрацею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...