• Головна
  • Терор Бахмута та ракетний удар по Купʼянську: головне за ніч по регіонах
12:30, 13 грудня 2022 р.

Терор Бахмута та ракетний удар по Купʼянську: головне за ніч по регіонах

Терор Бахмута та ракетний удар по Купʼянську: головне за ніч по регіонах

Триває двісті дев’яносто третя доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом доби противник завдав 7 ракетних ударів, 5 з яких - по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області, а також здійснив 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по місту Херсон. Є втрати серед мирних жителів. 

Редакція розкаже про ситуацію по регіонах України. 

Залишається загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури на всій території України.

На Сумщині ворог продовжує обстріли населених пунктів

росіяни обстрілювали Краснопільську, Великописарівську та Середино-Будську громади. На околиці Середина-Буди пошкодили багатоквартирний будинок та лінію електропередач.

На Запоріжжі через обстріли є руйнування будинків

Окупанти обстріляли Жовту Кручу, Червоне, Степове та інші населені пункти. Надійшло 23 повідомлення про руйнування будинків у результаті обстрілів.

На Дніпропетровщині загарбники продовжують тероризувати окремі райони регіону

Загарбники обстріляли Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську громади. Без постраждалих. У Нікополі та Червоногригорівській громаді понівечені приватні, адміністративні будівлі, господарські споруди, пошкоджені електромережі. 

На Харківщині війська рф завдала ракетний удар по Куп’янську

Ворог завдав ракетного удару по Куп’янську – ракета влучила в двоповерхову адмінбудівлю, вона повністю зруйнована. Без постраждалих. 

На Луганщині населені пункти під обстрілами

Під обстрілами – Новоселівське, Стельмахівка, Новоєгорівка та Макіївка та Білогірівка.

На Донеччині ситуація напружена

Ситуація напружена, але контрольована в районі Озорянівки, Курдюмівки, Нью-Йорка, Північного, Південного, Шумів, Дружби, Магдалинівки та Залізного. Під постійним вогнем Авдіївка, не припиняються обстріли Бахмута. Повністю вигоріло приміщення Бахмутського індустріального коледжу, горів житловий будинок з другого по шостий поверх. По області – 3 загиблих, 17 поранених. 

На Миколаївщині ворог завдавав ударів по акваторії та населеному пункту

Ворог завдавав ударів по акваторії та населеному пункту Очаківської громади. Є поранений, пошкоджено та зруйновано житлові будинки.

На Херсонщині рашисти продовжують обстрілювати населені пункти

росіяни обстрілюють населені пункти – є загиблі, пошкоджена цивільна інфраструктура. Найбільше постраждали Антонівка, Чорнобаївка та Херсон. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...