• Головна
  • Економне опалення кондиціонерами. Переваги та вигода
Новини компаній
10:59, 13 грудня 2022 р.

Економне опалення кондиціонерами. Переваги та вигода

Новини компаній

З приходом зими ми замислюємося чим вигідніше опалювати приміщення і всі шукають обладнання, яке мало споживатиме і при цьому якісно обігріває. Кондиціонер це якраз такий прилад.

Єдине що не кожен кондиціонер працює на опалення взимку, тому якщо ви плануєте придбати кондиціонер для обігріву приміщення, то вам потрібен інверторний кондиціонер. Кондиціонери купер хантер найкращий варіант для вас сьогодні.

Економне опалення кондиціонерами. Переваги та вигода, фото-1

Інверторний кондиціонер, побутова спліт-система яка працює не тільки на холод, але й на обігрів. Такий кондиціонер ви можете використовувати в любу пору року. Влітку кондиціонер забезпечить вас прохолодою, а взимку забезпечить вашу оселю теплом.

Працюють такі кондиціонери при -15°С але є моделі які здатні якісно обігрівати навіть коли за вікном -30°C. Такі інверторні моделі вже належать до категорії теплових насосів повітря-повітря” і про них ми поговоримо окремо.

Починаючи з 2021 року виробники кліматичної техніки почали виробляти не інверторні кондиціонери які працюють до -15°С на обігрів і вони коштують дешевше ніж інверторні моделі.

- Навіщо переплачувати? - запитаєте ви. - Бо інверторні та не інверторні моделі відрізняються принципом своєї роботи!

Кондиціонер інверторного типу після досягнення заданої температури не відключається, а на низьких обертах підтримує необхідний клімат. Тим самим зменшує споживання електроенергії. Не інверторні навпаки, відключаються при досягненні заданих параметрів, а коли температура змінюється, вмикаються та заново починають працювати. Це значно збільшує витрати енергії та ваші рахунки за оплату опалення.

Різниця в ціні між інверторним та не інверторним кондиціонером окупиться за один опалювальний сезон. Тому спеціалісти рекомендують в якості систем опалення використовувати тільки інверторні спліт-системи.

Що стосовно самого споживання. В середньому інверторний кондиціонер витрачає 0,6 кВт електроенергії, при цьому виробляючи до 3,5 кВт теплової енергії. Моделі які працюють при критично низьких температурах є більш енергоефективними і мають ще вищі показники.

Також кожна сучасна інверторна модель оснащена Wi-Fi модулем, завдяки якому ви зможете налаштовувати температуру в вашій оселі видалено, з телефона чи смартфона. Це також знижує показники витрат електроенергії та економить ваші кошти на зволожувач повітря.

Наостанок не можемо не відмітити ще одну перевагу інверторних кондиціонерів - це їх комплектація. Ці моделі мають велику кількість корисних програм, систем фільтрації. Та при виготовленні кожного кондиціонера є найвищий рівень контролю якості сборки.

Економне опалення кондиціонерами. Переваги та вигода, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...