• Головна
  • Заважає відновлювати та створює нові знеструмлення: негода ускладнює ситуацію в енергосистемі
13:00, 12 грудня 2022 р.

Заважає відновлювати та створює нові знеструмлення: негода ускладнює ситуацію в енергосистемі

Заважає відновлювати та створює нові знеструмлення: негода ускладнює ситуацію в енергосистемі

В енергосистемі України ще зберігається значний дефіцит потужності. На Одещині ситуація все ще складна, відновлення живлення споживачів триває. А в Запоріжжі знеструмлена частина міста через вчорашню негоду.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на "Укренерго".

"За минулий тиждень енергосистема зазнала три російські атаки – вже восьма масована ракетна атака у понеділок 5 грудня та дві локальні атаки артилерією та безпілотниками на півдні та сході країни у вихідні.

Руйнування, яких завдав ворог енергосистемі, наразі не дозволяють у повній мірі використовувати потужності теплових електростанцій, необхідний додатковий час для відновлення їх роботи", - йдеться у повідомленні.

Бригади "Укренерго", генерації та обленерго спільно працюють над усуненням наслідків російських атак на енергетичну систему України. Через складність пошкоджень роботи тривають довше та ускладнюються поганою погодою (поривчастий вітер з мокрим снігом).

Також з'являються нові проблеми. Так, внаслідок пошкодження електрообладнання через складні погодні умови вчора, о 22:09, була знеструмлена частина споживачів правобережної ділянки Дніпровського району міста Запоріжжя. Уладити несправності не вдалося досі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...