• Головна
  • В Запорізькій області ЗСУ добряче атакували окупантів, їх склади, склади та техніку: головне зі зведення Генштабу
09:30, 9 грудня 2022 р.

В Запорізькій області ЗСУ добряче атакували окупантів, їх склади, склади та техніку: головне зі зведення Генштабу

В Запорізькій області ЗСУ добряче атакували окупантів, їх склади, склади та техніку: головне зі зведення Генштабу

Розпочалася двісті вісімдесят дев'ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Редакція 056 розкаже головне зі зведення Генштабу ЗСУ.

За минулу добу противник завдав 5 ракетних та 3 авіаційних удари, а також здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню. І надалі зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України.

На Сіверському, Лиманському, Слобожанському напрямку ворог з мінометів та ствольної артилерії обстріляв прифронтові населені пункти

На Херсонському, Куп’янському та Новопавлівському напрямку противник обороняється. На Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог не припиняє спроб наступальних дій. Паралельно на цих напрямках, а також на Запоріжжі окупанти з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії здійснюють удари по населених пунктах.

Противник продовжує зазнавати втрат. 7 грудня поточного року в результаті вогневого ураження районів зосередження окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка Запорізької області, втрати ворога склали близько 240 осіб пораненими. Знищено 3 склади боєприпасів і близько 20 одиниць військової техніки різних типів. Розгорнутий на базі “Токмацького протитуберкульозного диспансеру” шпиталь повністю заповнений пораненими військовослужбовцями російських окупаційних військ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 8 пунктів управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 склади боєприпасів загарбників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ЗСУ #новости Запорожье
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...