• Головна
  • Автокрісло-трансформер: чи варто його купувати?
Новини компаній
14:00, 8 грудня 2022 р.

Автокрісло-трансформер: чи варто його купувати?

Новини компаній

Як відомо, у магазинах дітячих товарів, як наприклад в https://kolyaska.ua/  всі автокрісла поділені на категорії за віком малюка. Це дозволяє швидко знайти товар, який найкраще задовольняє потреби батьків. Проте погодьтеся, було б чудово, якби можна було купити лише одну модель автокрісла одразу на весь потрібний період дитинства. Це ж так зручно!

І все ж таки рішення є: автокрісло трансформер. Воно допомагає суттєво зекономити кошти батьків. Але чи безпечно брати такий товар для малюка? Давайте розберемося!


Що таке автокрісло-трансформер

Із назви зрозуміло, що це спеціальний пристрій, який може змінювати свій розмір та стан в залежності від потреб та поставлених завдань. Таке автокрісло підходить для декількох вікових категорій. У найпоширеніших моделях можна змінювати положення спинки та підголовника.

Раніше виробники автокрісел могли запропонувати лише трансформери, які підходять для малюків вагою 9-36 кг. Такі пристрої не потребують посилених запобіжних заходів. Проте вже сьогодні кожен магазин має в наявності хоча б одну модель, яка підходить для 1-го та 2-го років життя дитини.

Переваги автокрісел-трансформерів

Універсальне крісло для малюка, яке замінює одразу декілька моделей? Звісно в нього є переваги! Давайте розберемо їх.

  • Економія. Це не новина, що автокрісло-трансформер коштує дешевше, ніж 2-3 моделі для різних вікових категорій. Якщо підійти до пошуку дитячого автокрісла відповідально та перевірити всі технічні характеристики, то такий пристрій додасть комфорту на найближчі 3-4 роки.

  • Додаткові деталі. Зазвичай в комплекті з автокріслом-трансформером йдуть невеликі бонуси. Це, наприклад, знімний чохол, який зручно прати в будь-який час. Вони додають комфорту батькам та малюкові, а також розширюють функціонал автокрісла.

  • Різне положення. Завдяки конструкції крісло-трансформер можна встановлювати по-різному. Це корисно, оскільки малюків до року потрібно перевозити проти руху транспорту, а після року - за рухом.

Недоліки автокрісел-трансформерів

Незважаючи на величезні плюси крісел трансформерів, вони також мають недоліки, які варто прийняти до уваги.

  • Не для новонароджених. Поширені бюджетні моделі автокрісел-трансформерів не підходять для малюків до 9 місяців. У цьому віці дитина ще не вміє тримати спину та голову, тому всі її пересування відбуваються горизонтально. В такому випадку потрібно додатково купувати люльку або обирати більш дорогу модель трансформерів.

  • Система Isofix. Насправді цей механізм дає батькам перевагу, дозволяючи змінювати розміри та положення пристрою. Проте його проблема в тому, що не всі марки автомобілів його підтримують. Старі моделі транспортних засобів не мають потрібного кріплення.

  • Декілька вікових категорій. Дитяче автокрісло, яке розраховане, наприклад, на віковий діапазон 1-5 років додає дискомфорту як для малюка в 1 рік, так і для малюка в 5 років. Підголовник може бути занадто високим для однорічної дитини та занадто низьким для п'ятирічної дитини. Це стосується і інших аспектів користування.

Підсумок

Можна сказати, що дитяче автокрісло трансформер - річ неоднозначна. Все залежить від ваших потреб, бажань та бюджету. Надійними варіантами будуть крісло-трансформери,  які підходять для невеликих вікових діапазонів: 2-3 роки, 1-2 роки тощо.

На сайті kolyaska.ua можна знайти різні моделі автокрісел, у тому числі - трансформери. Вам завжди допоможуть підібрати модель, яка буде найкраще задовольняти ваші потреби!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...