• Головна
  • Окупанти посилюють "безпеку" Маріуполя та встановлюють там "зуби дракона"
15:30, 7 грудня 2022 р.

Окупанти посилюють "безпеку" Маріуполя та встановлюють там "зуби дракона"

Окупанти посилюють "безпеку" Маріуполя та встановлюють там "зуби дракона"

Після визволення Херсону російські окупанти посилили так звані "заходи безпеки" в тимчасово окупованому Маріуполі, а також завезли у місто бетонні укріплення "зуби дракону" з захопленого Криму.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

6 грудня перший такий вантаж прибув до Маріуполя та був спрямований на укріплення лінії оборони по трикутнику Маріуполь-Мангуш-Нікольське.

Андрющенко стверджує, що тетраедери доставлені з військового містечка неподалік Севастополя, де їх виробляють. Укріплення везуть на іншу тимчасово окуповану територію цивільними вантажівками.

Окупанти посилюють "безпеку" Маріуполя та встановлюють там "зуби дракона", фото-1

Крім того, в село Урзуф Маріупольського району прибуло чергове підкріплення живої сили та військової техніки, а також розселено частину військового командування середньої ланки. Через це у селах Урзуф та Бабах-Тарама другий день поспіль глушиться мобільний зв’язок.

В селах Агробаза та Бердянське неподалік Маріуполя пройшло розквартирування окупантів, через це вулиці знову патрулюють військові.

Також в районі "Ранкового ринку" в Маріуполі 6 грудня було вперше з початку вересня встановлено мобільний блок-пост, на якому проводилась перевірка автівок та пішоходів. Серед пішоходів перевіряють чоловіків, які пересувались вулицею без жінок та дітей.

"Спостерігаємо стрімке посилення заходів безпеки по Маріуполю та Маріупольському району та чергове збільшення окупаційного корпусу. Маріуполь остаточно перетворено на тилову військово-логістичну базу окупантів", - зазначив Андрющенко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новости Мариуполь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...