• Головна
  • Масована атака по Україні: росіяни можуть ударити ракетами в День ЗСУ
10:40, 6 грудня 2022 р.

Масована атака по Україні: росіяни можуть ударити ракетами в День ЗСУ

Масована атака по Україні: росіяни можуть ударити ракетами в День ЗСУ

6 грудня справді велике свято у нашій країні - День Збройних сил України. Нині вся країна живе та перемагає завдячуючи нашим ЗСУ. Вчора вони відбили більшість запущених росією ракет, але сьогодні, на честь цієї дати окупанти можуть здійснити новий ракетний удар.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час ефіру на "Суспільному".

"Можуть повторити сьогодні. По-перше, свято. По-друге, бачимо такі тенденції, що 10-11 жовтня, 17-18 жовтня завдавали ударів один день, на другий завдавали ударів дещо менше, але все-таки завдавали", - сказав він.

Ігнат підкреслив, що українцям завжди слід пам'ятати про небезпеку під час повітряної тривоги. Він також додав, що хоча під час ракетного удару 5 грудня Сили оборони збили більшість ракет, Україні все одно потрібно більше засобів ППО.

"Вся нація українська повинна жити в таких реаліях, без жодної паніки, з холодним розумом. А ЗСУ будуть робити те, що роблять найкраще - захищати громадян, свою державу.

5 грудня було відбито чергову агресію росії з повітря, понад 60 ракет окупантів було збито. І це заслуга всіх Сил оборони, Повітряних сил, всіх, хто обороняє наше сьогоднішнє небо. Чимало життів сьогодні врятовано, врятовано об'єкти критичної інфраструктури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...