• Головна
  • Завдяки силам ППО на Дніпропетровщині - без "прильотів": ситуація в регіоні станом на вечір
20:15, 5 грудня 2022 р.

Завдяки силам ППО на Дніпропетровщині - без "прильотів": ситуація в регіоні станом на вечір

Завдяки силам ППО на Дніпропетровщині - без "прильотів": ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується двісті вісімдесят п'ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Війська рф цілий день не припиняли тероризувати Дніпропетровщину. Ситуація в регіоні станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що сьогодні протягом дня на Дніпропетровщині – без прильотів завдяки нашим силам ППО. 

В Нікопольському районі – на щастя, без артилерійських обстрілів. У Солонянській громаді відновлено водопостачання, призупинення якого відбулось через знеструмлення насосних станцій одного з водоканалів.

"В області, як і по всій країні, запроваджено аварійні відключення електроенергії. Будьте готові до того, що світла може не бути довго. Тотальна економія – наше головне завдання, такі нині реалії.

Розумію, що важко. Розумію, що всі виснажені. Але маємо триматися, бо інших варіантів в нас немає. Інші варіанти просто не розглядаються.Війна не закінчиться завтра. Але закінчиться в будь-якому випадку і тільки нашою Перемогою. Скільки б сьогодні ворог не випустив по Україні ракет – завтра вітатимемо наших захисників зі святом", - зазначив Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...