• Головна
  • Нова ракетна атака рф: що відомо станом на зараз
14:45, 5 грудня 2022 р.

Нова ракетна атака рф: що відомо станом на зараз

Нова ракетна атака рф: що відомо станом на зараз

Війська рф не припиняють терору цивільного населення України. Наразі вони здійснюють восьму масовану атаку по території нашої країни. Ракети летять з району волгодонська, Каспійського та Чорного морів, зазначив речник командування Повітряних сил ЗСУ Ігнат у етері телемарафону, передає редакція.

За даними військових вони знову цілять по обʼєктах критичної інфраструктури. 

Очільник Полтавської ОВА підтвердив інформацію про роботу ППО в області. Кореспонденти Суспільного повідомили про звуки вибухів у Кременчуці.

На Харківщині – повторні вибухи. Вибухи також чули на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Вінниччині, Черкащині та Запоріжжі, попередньо — робота ППО.

У небі працює наша авіація і творить дива, зазначив очільник Миколаївської ОВА. Щонайменше три ракети збили над Миколаївщиною, додав він. 

Частина вибухів, які чули у Запоріжжі, – відлуння ворожих прильотів у передмісті. Ще частина – вдала робота ППО, повідомив секретар Запорізької міськради Куртєв. 

Заступник голови ОП Тимошенко додав, що у селі Новософіївка (Запорізька область) зруйновано декілька приватних будинків, є двоє загиблих та двоє поранених. 

Очільник Київської ОВА підтвердив, що в області працює ППО.

Сумська область повністю без електропостачання, — АТ «Сумобленерго». Екстрене аварійне відключення застосували для запобігання порушень у роботі об'єднаної енергетичної системи України.

Частина Кривого Рогу залишилася без світла, відключено деякі котельні та насосні. Повідомив голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

«Миколаївобленерго» повідомляє, що через можливість ракетного обстрілу, надійшла команда щодо зниження навантаження на енергосистему. По Миколаївщині оперативно відключено всі 10 черг графіку стабілізаційних відключень!

На Одещині зараз знеструмлені всі насосні станції та резервні лінії. Тому відсутнє водопостачання скрізь по нашим споживачам. Просимо зберігати спокій. Після відновлення енергоживлення ситуація із водопостачанням  стабілізується. Наразі можливі перебої із зв'язком та дозвоном до контакт-центру водоканалу.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат також повідомив, що вже перша хвиля ракет пішла, їх може бути декілька. Як правило, вони можуть використовувати кілька хвиль атак для того, щоб розсередити ракети по всій Україні та заплутати дії нашої ППО.

Вже зараз українцям радять підготуватися до можливого знеструмлення. Можливі удари по об’єктах енергетики, тому обов’язково зробіть запас води, зарядіть телефони, павербанки. Закрийте вікна та максимально зберігайте тепло в приміщеннях. Віримо в ЗСУ!

Не показуємо, не висвітлюємо роботу ППО. В будь-якому вигляді. Це категорично заборонено.

Жодних фото чи відео, пов‘язаних з роботою сил протиповітряної оборони! Від цього залежить безпека наших громадян. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...