• Головна
  • Ракетний удар по Кривому Розі та розстріл мирних українців на Херсонщині: головне за ніч по регіонах
12:30, 5 грудня 2022 р.

Ракетний удар по Кривому Розі та розстріл мирних українців на Херсонщині: головне за ніч по регіонах

Ракетний удар по Кривому Розі та розстріл мирних українців на Херсонщині: головне за ніч по регіонах

Триває двісті вісімдесят п’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 7 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення. 

Редакція розкаже про ситуацію в найгарячіших точках країни. 

За даними Генштабу ЗСУ, досі зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.

Ворог продовжує тероризувати жителів Запорізької області

Вночі завдано ракетні удари по промисловій інфраструктурі міста. За наявною інформацією люди неушкоджені. Рятувальні роботи продовжуються.

Окупанти обстріляли Запоріжжя, Гуляйполе, Дорожнянку та низку інших населених пунктів. Надійшло 11 повідомлень про руйнування будинків внаслідок обстрілів.

Війська рф вбили чоловіка, ще 3 поранили: вночі вдарили ракетами по Кривому Рогу 

Вночі російські окупаційні війська атакували Криворізький та Нікопольський район. По Кривому Рогу поцілили трьома ракетами. Рятувальники ліквідують наслідки обстрілу. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області. 

Ворожі ракети вцілили в промислове підприємство Кривого Рогу. На місці прильоту виникла пожежа. Вогонь приборкали 47 рятувальників та 8 пожежних машин. Виробничий цех зруйновано. З під-завалів рятувальники дістали тіло загиблого 41-річного працівника. Ще двох чоловіків та жінку поранено. Вони у лікарні в середньому стані тяжкості.  

По Нікопольському району вночі били з важкої артилерії. Поцілили по Марганецькій громаді. Минулося без постраждалих. Рятувальники обстежують територію.

На Харківщині ворог вдарив ракетами по цивільній інфраструктурі

Ворог вдарив ракетами по цивільній інфраструктурі Куп’янська, є загиблий. Також окупанти завдавали ударів по Харківському, Чугуївському та Ізюмському районах. Внаслідок детонації вибухонебезпечних предметів постраждали двоє людей.

На Луганщині загарбники відкривали вогонь по населеним пунктам

Загарбники відкривали вогонь по Новоселівському, М’ясожарівці, Макіївці та Площанці. 

На Донеччині під обстрілами декілька громад

Під обстрілами – Костянтинівка, Краматорськ, Очеретинська громада. Важка ситуація поблизу Бахмута, Вугледара та Авдіївки – постійні обстріли. По області – двоє поранених.

На Херсонщині окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти

Окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти області. У Херсоні поцілили у багатоквартирний будинок, кіноконцертну залу та слідчий ізолятор. Автоматною чергою росіяни поранили 65-річну жінку, яка разом із чоловіком на човні перетинала Дніпро. Жінка не вижила, а чоловік не постраждав. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...