• Головна
  • Потужний і надихаючий: Pantone назвав головний колір 2023 року
10:00, 2 грудня 2022 р.

Потужний і надихаючий: Pantone назвав головний колір 2023 року

Потужний і надихаючий: Pantone назвав головний колір 2023 року

Головним кольором 2023 року названий малиново-червоний під назвою Viva Magenta. Це вібруючий бадьорістю та енергією, відтінок, що бере свій початок у природі, що походить із родини червоних демонструючи новий сигнал сили.

Про це повідомили в американському інституті кольору Pantone.

Організація займається прогнозуванням тенденцій, щороку обирає колір. Спеціалісти пояснили, що найтрендовіший колір 2023-го відображає "бунтарський" дух часу та відновлений інтерес до творчих експериментів.

"PANTONE 18-1750 Viva Magenta пише нову історію. Сміливий і безстрашний, пульсуючий колір, насиченість якого сприяє оптимізму та радості. Потужний і надихаючий, це анімований червоний колір, який заохочує до експериментів і самовираження без обмежень; електризуючий, безмежний відтінок, який явно «там» і є видатним твердженням. Зухвалий, дотепний і всеосяжний, PANTONE 18-1750 Viva Magenta вітає будь-кого і кожного з тим самим бунтарським духом", - зазначили в інституті.

Згідно з дослідженням Інституту кольору Pantone, пурпурово-рожеві відтінки вже популярні у спільноті моди та краси. Очікується, що внутрішній світ наслідуватиме цей приклад.

"Нюансований малиново-червоний тон, який представляє баланс між теплим і прохолодним, PANTONE 18-1750 Viva Magenta також є гібридним кольором, який комфортно поєднує фізичне та віртуальне, нагадуючи наш багатовимірний світ. Наполегливий, але не агресивний, це карміново-червоний колір, який не домінує сміливо, а замість цього використовує підхід «кулак в оксамитовій рукавичці». Випромінюючи динамізм, PANTONE 18-1750 Viva Magenta — це трансформуючий червоний тон, здатний стимулювати дизайн до створення більш позитивного майбутнього", - охарактеризували колір спеціалісти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...