• Головна
  • Безкоштовні соціальні перевезення в Дніпропетровській області
Новини компаній
11:00, 30 листопада 2022 р.

Безкоштовні соціальні перевезення в Дніпропетровській області

Новини компаній

Благодійна організація ADRA Ukraine здійснює безкоштовні соціальні рейси в населених пунктах Дніпропетровській області. Допомога надається постраждалому від конфлікту місцевому населенню України, зокрема людям пенсійного віку, особам з інвалідністю тощо.

Соціальні перевезення спрямовані на допомогу жителям громади отримати доступ до медичних, банківських, соціальних та адміністративних установ, що стало практично неможливим через зруйновану інфрастурктуру регіону.

Безкоштовні соціальні перевезення в Дніпропетровській області, фото-1

Зокрема, в Апостолівській та Зеленодольській громадах Криворізького району транспортним сполученням забезпечені вісімнадцять населених пунктів. Громади знаходяться практично на лінії фронту, внаслідок чого щодня зазнають руйнувань, а іноді й втрат серед мешканців.

Перший соціальний рейс відбувся вже наприкінці жовтня. Безкоштовна допомога містянам реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ Німеччини в межах проєкту GFFO.

Безкоштовні соціальні перевезення в Дніпропетровській області, фото-2

Щоб отримати безкоштовні послуги соціальних перевезень, ви можете звернутися по допомогу в ADRA Ukraine кількома способами. Перший з них — за номерами телефонів гарячої лінії:

  • +380672036248;
  • +380505720407.

Також можна перейти на офіційний сайт ADRA та заповнити форму або повідомити про свою проблему в особистих повідомленнях у соцмережах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...