• Головна
  • У Горлівку доставили близько 500 поранених окупантів, більшість мобілізовані: головне зі зведення Генштабу ЗСУ
10:00, 19 листопада 2022 р.

У Горлівку доставили близько 500 поранених окупантів, більшість мобілізовані: головне зі зведення Генштабу ЗСУ

У Горлівку доставили близько 500 поранених окупантів, більшість мобілізовані: головне зі зведення Генштабу ЗСУ

Розпочалася двісті шістдесят дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Редакція пропонує головне зі зведення Генштабу ЗСУ. 

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах Білогорівки, Зеленопілля, Кліщіївки, Первомайського, Водяного та Новомихайлівки Донецької області.

За минулу добу ворог завдав 10 авіаційних та 10 ракетних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

За уточненою інформацією, у період з 10 по 16 листопада, в Горлівку з напрямку Майорська, до лікарняних закладів доставлено близько 500 поранених військовослужбовців російських окупаційних військ, значна частина яких - нещодавно мобілізовані.

Підтверджено вогневе ураження району зосередження противника у Михайлівці Скадовського району. Втрати особового складу склали до 40 осіб загиблими та 70 – пораненими. Їх відвезли до лікарняних закладів на тимчасово окупованій території АР Крим.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Воїни українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили пункт управління, понад 12 районів зосередження живої сили та ОВТ і засіб протиповітряної оборони окупантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...