• Головна
  • На території тимчасово окупованого Донбасу ворог деморалізований: головне зі зведення Генштабу
08:30, 16 листопада 2022 р.

На території тимчасово окупованого Донбасу ворог деморалізований: головне зі зведення Генштабу

На території тимчасово окупованого Донбасу ворог деморалізований: головне зі зведення Генштабу

Розпочалася двісті шістдесят шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Редакція пропонує головне зі зведення Генштабу. 

За минулу добу українські воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Курдюмівка, Новокалинове, Веселе, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Новомихайлівка та Времівка Донецької області.

Противник випустив понад 90 ракет Х-101 та «Калібр» і більш як десять ударних БпЛА. За уточненою інформацією 77 крилатих ракет, 10 іранських ударних дронів Shahed-136 та один БпЛА «Оріон» знищили підрозділи Сил Оборони.

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей у підрозділах окупаційних військ почастішали випадки дезертирства та значно погіршився морально-психологічний стан. Після боїв у районі населеного пункту Майорськ, втратив боєздатність 1-й горлівський територіальний батальйон. Втрати у ньому склали понад 50% вбитими та пораненими, морально-психологічний стан військовослужбовців незадовільний. Командування противника розформувало зазначений підрозділ. Залишки особового складу розподілені по інших військових частинах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...