• Головна
  • росія, ймовірно, вдарила ракетами по території Польщі: що відомо станом на зараз
21:25, 15 листопада 2022 р.

росія, ймовірно, вдарила ракетами по території Польщі: що відомо станом на зараз

росія, ймовірно, вдарила ракетами по території Польщі: що відомо станом на зараз

15 листопада війська рф запустили понад 90 ракет по території України. Крім терору українців, рашисти здійснили ймовірний ракетний удар по території Польщі. Зазначимо, що більшість даних є поки не офіційними, але публікуються з огляду на серйозність ситуації, передає редакція.

Вибухи пролунали під час ракетної атаки рф на Україну 15 листопада.

Окупанти випустили ракети по місту Пшеводув, що розташоване на кордоні з Україною. Наразі відомо про двох загиблих. Про це повідомили польські ЗМІ.

Одразу після цього прем’єр-міністр Польщі Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони. Цю інформацію підтвердив прессекретар уряду Польщі Петро Мюллер. 

Інформація, яка буде представлена на Комітеті з національної безпеки та питань оборони, буде пізніше, якщо це буде можливо, максимальною мірою доведена до відома громадськості, зазначив Мюллер.

Нагадаємо, що за Статтею 5 статуту НАТО, у разі, якщо будь-яка з держав – членів Альянсу стає жертвою збройного нападу, усі інші без винятку члени Альянсу вважатимуть цей акт насильства збройним нападом на них усіх і вживуть усіх заходів, які вважатимуть за доцільне, щоб допомогти члену Альянсу, який зазнав нападу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...