• Головна
  • "'Погано пахне": військовий провів у тамбурі 7 годин через скаргу пасажирів
17:30, 14 листопада 2022 р.

"'Погано пахне": військовий провів у тамбурі 7 годин через скаргу пасажирів

"'Погано пахне": військовий провів у тамбурі 7 годин через скаргу пасажирів

Українського військового, який їхав у відпустку до родини з Дніпра до Києва, виставили до тамбура через "поганий запах".

Про це написала в Instagram засновниця благодійного фонду "Країна Нескорених" Любов Оліградська з посиланням на дочку військовослужбовця, передає редакція. 

Солдат однієї із військових частин Віктор Якименко їхав до родини поїздом "Дніпро — Київ" №731 ("Інтерсіті").

Попередньо захисник взяв квиток на потяг і замість подяки від людей, яких захищає - отримав неприємний сюрприз.

"Дуже "ввічливий" провідник попросив його вийти в тамбур і спати там, тому що... Тому що від нього погано пахне", — зауважила Оліградська.

Дочка військового сказала, що провіднику на нього поскаржилися двоє чоловіків, які сиділи поряд. Багато користувачів засудили поведінку персоналу "Укрзалізниці" та вимагають звільнити провідника, через якого Якименко провів у тамбурі 7 годин.

"'Погано пахне": військовий провів у тамбурі 7 годин через скаргу пасажирів , фото-1

"Укрзалізниця" звернула увагу на цю ситуацію та підтвердила, що чоловіка справді вигнали з вагона.

"Військового пасажира, який повертався додому, пасажири звинуватили в "поганому запаху" і виставили в тамбур. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захиснику провести решту поїздки в тамбурі", — зазначив перевізник.

Компанія зробила висновки, пообіцявши організувати тренінг для провідників стосовно українських військових. Пасажирів просять виявляти терпіння та повагу.

Дивує також позиція свідків події. Жоден з присутніх у вагоні не заступився за військового. Натомість тих чоловіків треба було змусити пішки до Києва йти.

Якщо схожа ситуація трапиться на ваших очах, то в Укрзалізниці просять сповіщати про неї негайно — начальникові поїзда, контактному центру або прямо у месенджері. На звернення обіцяють реагувати блискавично. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого на території України підступно вдерся ворог. Українці об'єдналися проти країни агресора та завзято та героїчно обороняють державу. Разом мы переможемо! Віримо у ЗСУ! Віримо в Україну! Бий ворога!
Оголошення
live comments feed...