• Головна
  • Зустрічаємо акції та знижки супермаркетів Дніпра
15:30, 13 листопада 2022 р.

Зустрічаємо акції та знижки супермаркетів Дніпра

Зустрічаємо акції та знижки супермаркетів Дніпра

Супермаркети Дніпра щотижня оновляють асортимент знижок. Цього разу є гарні знижки на шоколад, каву, чай, ковбасні вироби, сир, крабові палички та деякі інші продукти. Сайт 056 зібрав список найвигідніших пропозицій від АТБ, Варус, Сільпо та Метро.

АТБ

В рамках програми "Економія" супермаркети АТБ оновили знижки на популярні товари: -37% на цукерки, пельмені; -36% на сосиски, каву; -34% на м'ясні консерви; -30% на бісквіт, сир плавлений, напій газований соковмісний; -29% на сік; -25% на сметану; -22% на готовий сніданок; -20% на попкорн, шоколад, чай, кеш'ю.

Варус

До 16 листопада в мережі супермаркетів "Варус" діють знижки за програмою "Різноманіття щодня". Найбільш вигідні такі пропозиції: -40% на каву; -39% на ковбасу сирокопчену; -35% на ікру лососеву зернисту, форель слабосолену, сир вершковий; -33% на шоколад; -32% на чай; -31% на сметану; -30% на молоко згущене, морозиво, сир твердий, краветки, воду мінеральну; -29% на мандарини, яблука; -25% на сир кисломолочний; -23% на макаронні вироби; -20% на крупу пшеничну, рис.

Сільпо

В Сільпо діє акційна програма "Ціна тижня" з такими знижками: -50% на хурму; -48% на сир Леердаммер, пластівці вівсяні; -44% на салат Айсберг; -40% на каву смажену; -39% на морозиво, м'ясо мідії; -38% на оселедець слабосолений, булочки для гамбургерів, печінку тріски, сир плавлений; -37% на сардини в олії, крабові палички, сухарики; -36% на батончик з арахісом, паштет, цукерки, пельмені, суміш трав'яну, ковбаски сиров'ялені; -34% на зефір; -33% на чай, вафлі, чіпси, оливкову олію; -30% на макаронні вироби.

Метро

До 22 листопада в гіпермаркетах Метро активні такі знижки: -35% на лікарську ковбасу, сир твердий; -30% на філе оселедця, різото з грибами; -25% на молоко, хумус; -20% на йогурт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #АТБ #Метро #Сільпо Варус #акції Дніпро #акції супермаркети
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...