• Головна
  • Робочі рукавички для екстремальних видів робіт
Новини компаній
13:32, 10 листопада 2022 р.

Робочі рукавички для екстремальних видів робіт

Новини компаній

Існує ряд робіт, які доводиться виконувати в умовах максимальних механічних навантажень, «по руки» у промисловому бруді, олії та технічних рідин. Для захисту рук під час виконання важких операцій застосовують спеціальні професійні робочі рукавички з нітрилом. Якщо ви вирішили купити рукавички робочі, то можете зіткнутися з деякими проблемами. Розглянемо основні види нітрилових рукавичок, щоб полегшити вибір потрібної вам моделі.

Тонкощі виготовлення нітрилових рукавичок

Цей вид захисту рук виготовляють шляхом нанесення на основу покриття полімером. Чим унікальне нітрилове покриття? Воно має виняткові властивості: максимальну стійкість до абразивного стирання, проколів, чудово захищає від продуктів нафтопереробки, олій, мастил та мазуту. До того ж, витримує перепади температур і не дубіє на морозі.

Нітрилове покриття відрізняє чудовий баланс технічних властивостей:

  1. Має унікальну стійкість до механічних навантажень.

  2. Створює бар'єр мінеральним маслам, розчинам слабких хімреактивів, нафтопродуктів.

  3. Гіпоалергенність.

  4. Вирізняється високою міцністю.

Поділ робочих рукавичок на види

Вибір засобів захисту рук має визначатися специфікою професійної діяльності, щоб оптимально досягти зниження можливих виробничих ризиків. ЗІЗ рук, виконані із застосуванням технології обливу нітрилом ділять на такі види:

Рукавички з повним обливом. При їх виробництві використовується м'яка бавовняна основа "Джерсі", яка покривається рівномірно розподіленими шарами нітрилу. Модель забезпечується жорсткою крагою - манжетою з парусини, що надійно захищає зап'ястя. Така конструкція зручна для надягання та екстреного зняття. Варіанти «Преміум-класу» проходять внутрішнє антибактеріальне оздоблення, яке перешкоджає поширенню мікробів. 

Робочі рукавички рекомендовані для важких робіт у нафтохімічній промисловості, будівельній індустрії, сільському господарстві та промисловому рибальстві. Вони дуже міцні та герметичні до впливу рідин та вологи.

Полегшені варіанти. Моделі з полегшеним покриттям зазвичай використовуються для виконання промислових робіт з невеликим режимом навантаження. Для них характерний одинарний облив нітрилом. Безшовна основа з еластичною трикотажною манжетою, яка щільно облягає кисть руки і перешкоджає сповзанню рукавички.

Цей вид призначений до роботи з помірно замасленими предметами. Використовуються для захисту від механічних пошкоджень та забруднення під час проведення загальновиробничих ремонтних операцій з деталями, забрудненими олією чи мазутом.

Щоб максимально забезпечити спеціаліста на робочому місці, необхідно подбати про комплексне екіпірування працівника. Якісний спецодяг бренду CENTER https://promsiz-tm.ua/ua/catalog/spetsodezhda/ від української компанії «ПромЗІЗ-Спецодяг» відрізняється комфортом, довговічністю, презентабельним зовнішнім виглядом та високими показниками захисту. Працівники у ній надійно захищені від найекстремальніших виробничих умов. Гарантом високої якості робочого одягу є 28-річний досвід роботи на ринку засобів захисту, постійний аналіз захисту та розуміння потреб споживачів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...