• Головна
  • В Дніпрі та області ДТЕК ввели відключення світла: графік на 9 листопада
08:30, 9 листопада 2022 р.

В Дніпрі та області ДТЕК ввели відключення світла: графік на 9 листопада

В Дніпрі та області ДТЕК ввели відключення світла: графік на 9 листопада

Сьогодні, 9 листопада в Дніпрі та області ввели стабілізаційні відключення електропостачання. Також вони торкнуться Києва, Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської, Сумської, Харківської, Полтавської, Запорізької та Кіровоградської областей.

Про це повідомляє сайт 056.

На сайті ДТЕК з’явився автоматичний пошук графіків відключення світла. Його можна переглянути тут. Тепер, аби дізнатися, коли не буде світла, достатньо написати свою вулицю і номер будинку. Сайт видасть табличку з графіком можливих відключень. Якщо за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде взагалі.

Споживачів електроенергії в Дніпрі і області розділили на три групи і створено графік відключень. При цьому можлива невелика похибка у часі в межах 30-40 хв для перепідключення електропостачання між групами. У компанії докладають всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів.

В Дніпрі та області ДТЕК ввели відключення світла: графік на 9 листопада, фото-1

Група 1

Група 2

Група 3

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #ДТЕК #відключення світла Дніпро #графік відключень Дніпро
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...