• Головна
  • «Укренерго» продовжило погодинне відключення світла: в яких областях
09:15, 7 листопада 2022 р.

«Укренерго» продовжило погодинне відключення світла: в яких областях

«Укренерго» продовжило погодинне відключення світла: в яких областях

Сьогодні, 6 листопада Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання в форматі ГПВ для споживачів семи регіонів.

Про це повідомляє редакція.

"Області, які будуть відчувати проблеми через відключення, ніхто не обирав - це наслідок руйнувань енергетичної інфраструктури після атак ракет і дронів", - йдеться в повідомленні «Укренерго».

Обмеження електропостачання заплановано у таких областях: у Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавськійю

На Дніпропетровщині наразі графік стабілізаційних відключень не застосовується. Але мешканців просять відповідально споживати електрику.

"Просимо всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів", - зазначили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #ДТЕК #відключення світла Дніпро #графік відключень Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...