• Головна
  • Лідер УПЛ СК "Дніпро-1" зіграє з клубом "Минай": де дивитись
11:45, 6 листопада 2022 р.

Лідер УПЛ СК "Дніпро-1" зіграє з клубом "Минай": де дивитись

Лідер УПЛ СК "Дніпро-1" зіграє з клубом "Минай": де дивитись

Сьогодні, 6 листопада о 13:00 на ужгородському стадіоні "Авангард" СК "Дніпро-1" прийматиме "Минай". Цього ж дня київське "Динамо", яке зазнало чергової поразки у Лізі Європи, зіграє проти одеського "Чорноморця".

Про це повідомляє сайт 056.

Після десяти турів в Чемпіонаті України лідирує СК "Дніпро-1", який набрав 25 очок. На другому місці - "Шахтар" (20). Далі розташувалися "Зоря" (19) та "Олександрія" (17). Своєю чергою, "Динамо" з 13 пунктами йде лише 8-м. Матчі 12-го туру УПЛ відбудуться 8 - 10 листопада.

Дніпряни продовжують свій шлях до найвищих позицій в УПЛ. Його суперник "Минай" – організований, легко фаворитові не буде.

Пряму онлайн відеотрансляцію матчу забезпечить телеканал "УНІАН". Також ефір буде доступний на YouTube-каналі FootballHab.

Зазначимо, що всі поєдинки в умовах воєнного часу відбуваються без глядачів і з дотриманням обов'язкових правил безпеки. У разі повітряної тривоги команди вирушатимуть до бомбосховища. Укриття повинні бути розташовані не далі ніж за 500 від арени.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #СК Дніпро 1 #Довбик #Дніпро футбол #Минай #Дніпро Минай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...