• Головна
  • Окупаційні війська поцілили по трьох громадах Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на ранок
07:30, 6 листопада 2022 р.

Окупаційні війська поцілили по трьох громадах Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на ранок

Окупаційні війська поцілили по трьох громадах Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на ранок

Розпочалась двісті п’ятдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф продовжують тероризувати Дніпропетровщину. Майже усю ніч мешканці регіону чули звуки вибухів. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що від вечора і до самого ранку було гучно на Нікопольщині.

російські окупаційні війська обстріляли район 8 разів. Поцілили по 3 громадах - Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Били мирні міста та села РСЗВ та важкою артилерією. У Мирівській громаді понівечені з півдесятка приватних будинків, господарські споруди, автівки та газогони.

9-річна дівчинка, яку напередодні увечері поранили росіяни, у лікарні під наглядом медиків. Загрози життю немає. Її стан лікарі оцінюють як середній. Дитина сильно налякана обстрілом і пораненням.

У Нікопольській та Марганецькій громадах минулося без постраждалих. У самому Нікополі снаряди зачепили кілька будинків - багатоповерхових та приватних. Понівечили меблеве виробництво, транспортне підприємство, газогони та лінії електропередач. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що внаслідок атак по Мирівській ТГ, під час однієї з яких напередодні постраждала 9-річна дівчинка, в громаді понівечено півдесятка приватних будинків, господарські споруди, дві автівки та газогони. Дитина дістала уламкове поранення, нині перебуває під наглядом лікарів. Її стан стабільний.

Щодо Марганецької громади – на щастя, без серйозних наслідків. В Нікополі ж зачепило п‘ятиповерхівку, приватні будинки, складське приміщення, газогони. Зруйновано майстерню. Пошкоджено також електромережі. Минулося без жертв.

В інших районах області протягом ночі ворожих обстрілів не зафіксовано. Показники радіаційного фону залишаються в межах норми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...