• Головна
  • Звуки вибухів на Дніпропетровщині: силами ППО знищено ще один ворожий «Шахед»
08:00, 5 листопада 2022 р.

Звуки вибухів на Дніпропетровщині: силами ППО знищено ще один ворожий «Шахед»

Звуки вибухів на Дніпропетровщині: силами ППО знищено ще один ворожий «Шахед»

Розпочалася двісті п’ятдесят п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення. Вночі на Дніпропетровщині декількох районах було чутно звуки вибухів. Ситуація в регіоні станом на ранок. 

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що ніч проти суботи була гарячою. Вкотре відзначилася наша ППО. 

Військові з повітряного командування «Схід» знищили ще один ворожий «Шахед». Збили курсуючий боєприпас у Синельниківському районі.

Нікопольщину росіяни знову накрили вогнем з «Градів» та важкої артилерії. Стріляли з тимчасово окупованого Енергодару по трьох громадах - Червоногригорівській, Марганецькій та Нікопольській. 

Найбільше дісталося Нікополю. На нічне місто ворог скерував майже 40 снарядів. 

Зайнялися дві пожежі. Вогнеборці полум’я уже утихомирили. 

Понівечені з півтора десятки багатоповерхових та приватних будинків, господарчі споруди та газопровід. 

Російські снаряди поцілили і по місцевому ліцею, промисловому та транспортному підприємствах. Пошкоджені виробничі потужності та майно. 

На щастя, всюди минулося без загиблих та поранених. 

В інших районах ніч з сиреною та без атак. І на цю хвилину спокійно. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що російські окупаційні війська не припиняють терор мирних громад.

Знову гатили по Нікопольщині. росіяни тероризували жителів району важкою артилерією і «Градами» всю ніч. Били по Марганецькій, Червоногригорівській та Нікопольській ТГ. 

В Нікополі прилетіло по оселям, промисловому та транспортному підприємствам. Дві пожежі ліквідовано рятувальниками: горіло приміщення з обладнанням для переробки деревини і дах приватного будинку. Обстрілом пошкоджено півтора десятка житлових будинків, господарські споруди, ліцей, газогін, понівечено обладнання. 

Люди не постраждали.

Микола Лукашук повідомив й хороші новини: вночі на один БПЛА у ворога стало менше: над Дніпропетровщиною долітався дрон-камікадзе «Shahed-136». Його збили наші сили ППО в Синельниківському районі. 

В інших куточках Дніпропетровщини вночі було тихо. Наразі перевищення показників радіаційного фону в області не зафіксовано. 

Микола Лукашук побажав мирних вихідних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...