• Головна
  • В ISW розповіли, які цілі атакуватимуть окупанти новими іранськими дронами та ракетами
13:30, 2 листопада 2022 р.

В ISW розповіли, які цілі атакуватимуть окупанти новими іранськими дронами та ракетами

В ISW розповіли, які цілі атакуватимуть окупанти новими іранськими дронами та ракетами

росія на шляху до вичерпання власних запасів. Їх має поповнити Іран, в якому готується відправлення до країни-агресорки безпілотників і балістичних ракетних систем. ВІнституті з вивчення війни (ISW) розповіли, як саме рф їх планує їх використовувати, передає редакція. 

В ISW прогнозують, що росія, швидше за все, продовжить використовувати атаки безпілотників і ракетні удари по критично важливій інфраструктурі України, щоб спробувати компенсувати невдачі та обмеження своїх звичайних сил на передовій. Залежність рф від систем іранського виробництва, а отже, і від Ірану, швидше за все, зростатиме.

"Іран планує відправити в росію більше бойових безпілотників і нових балістичних ракетних систем для використання в Україні, що, ймовірно, ще більше посилить залежність росії від систем зброї іранського виробництва.

рф, ймовірно, вела переговори про додаткову поставку систем озброєння Ірану через виснаження її запасів крилатих ракет і систем безпілотників під час війни в Україні, зокрема під час російської кампанії проти української критичної інфраструктури", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росія планує розмістити іранські ракети на північному кордоні України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...