• Головна
  • Через пів року після трагедії: "Укрзалізниця" запустила через Дніпро в Краматорськ перший потяг
11:00, 2 листопада 2022 р.

Через пів року після трагедії: "Укрзалізниця" запустила через Дніпро в Краматорськ перший потяг

Через пів року після трагедії: "Укрзалізниця" запустила через Дніпро в Краматорськ перший потяг

"Укрзалізниця" відновила залізничне сполучення Дніпра з Краматорськом у Донецькій області. Потяги не курсували до прифронтового міста півроку, після того, як росіяни здійснили ракетний удар по залізничному вокзалу. Тоді кілька тисяч людей, здебільшого це жінки з дітьми та люди похилого віку, очікували евакуаційний потяг.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на "Укрзалізницю".

Відкрито продаж на анонсований нічний рейс №191/192 Краматорськ — Одеса. Продаж здійснюється у застосунку, чат-ботах, на сайті "Укрзалізниці" та у квиткових касах.

Поїзд відправлятиметься з Краматорська щоденно з 6 листопада о 15:20 і прямуватиме через Слов’янськ, Барвінкове, Лозову, Павлоград, Синельникове, Дніпро, Кам'янське, Вільногірськ, П'ятихатки, Олександрію, Знам'янку, Кропивницький, Плетений Ташлик, Новоукраїнку, Помічну, Первомайськ, Врадіївку, Любашівку, Балту, Подільськ та Роздільну. Прибуття до Одеси о 10:57.

Зворотний рейс вирушатиме з Одеси з 5 листопада о 16:51, з Дніпра о 06:27 та прибуватиме до Краматорська о 12:24.

Також минулого місяця з Краматорська був запущений після піврічної перерви рейс Київ — Краматорськ. Він також курсує щоденно, обслуговується швидкісним Hyundai Rotem i має заповнюваність близько 75%. Потяг "Інтерсіті" робить зупинки на таких залізничних станціях: Дарниця, Лубни, Миргород, Полтава, Красноград, Лозова, Слов'янськ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #Укрзалізниця #Дніпро Краматорськ #Дніпро Донецьк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...