• Головна
  • Війська рф завдали ракетного удару по Дніпропетровщині: є влучання по об’єктах енергетичної інфраструктури
10:40, 31 жовтня 2022 р.

Війська рф завдали ракетного удару по Дніпропетровщині: є влучання по об’єктах енергетичної інфраструктури

Війська рф завдали ракетного удару по Дніпропетровщині: є влучання по об’єктах енергетичної інфраструктури

Триває двісті п’ятдесята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню і масована атака по регіонах країни. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення України і завдавати ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури. Наразі стало відомо про влучання в енергетичні об'єкти на Дніпропетровщині. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що маємо прильоти під час ранкової атаки на область.

росіяни поцілили по об’єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. В результаті ворожих атак є серйозні руйнування. На місці ударів працюють усі служби.

Нагадаємо, що ворожа атака була здійснена із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).

44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування «Центр» – 18, повітряного командування «Південь» – 12, повітряне командування «Схід» – 9, повітряного командування «Захід» – 5.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...