• Головна
  • Автошини Gislaved Com Speed - чіткість управління з ранньої весни до пізньої осені
Новини компаній
15:33, 7 жовтня 2022 р.

Автошини Gislaved Com Speed - чіткість управління з ранньої весни до пізньої осені

Новини компаній

Багато автолюбителів перед зміною покришок вважають за краще заздалегідь придивитися до різних моделей і брендів, спокійно вибрати кращі для своєї машини. Високі показники безпеки і економічності демонструють літні шини Gislaved Com Speed. З ними легко можна долати значні відстані, з комфортом їздити у будь-яку погоду, вони забезпечують надійне зчеплення на мокрому і сухому полотні.

Автошини Gislaved Com Speed - чіткість управління з ранньої весни до пізньої осені, фото-1

Технічні аспекти шинної моделі

Виробник Гиславед позиціонує цю гуму як виріб для використання в літній сезон на легковому транспорті і мікроавтобусах. Дизайн протектора Gislaved Com Speed створений за допомогою цифрових програм комп'ютерного моделювання. Він оснащений здвоєними силовими ребрами, що забезпечують відмінну керованість транспортного засобу незалежно від якості дороги.

Гума Gislaved Com Speed характеризується наступними особливостями:

  • Ефективність дренажної системи забезпечують три глибокі подовжні канавки, сполучені з маленькими борозенками, розташованими по діагоналі.
  • Наявність плоского контуру надає шині пониженої опірності коченню. Завдяки цьому, використання покришок не супроводжується вібраціями і високим рівнем, гарантуючи водієві комфортну їзду.
  • Масивна боковина захищає гуму від ушкоджень різного характеру.
  • Плечові ділянки виконані у вигляді подвійних блоків, сполучених спеціальними стягуваннями. Подібна будова позитивно впливає на керованість автомобілем, гарантує безпека їзди.
  • Бічна зона додатково посилена гумовим шаром для підвищення міри жорсткості. Що сприяє збереженню форми покришки в період тривалої експлуатації, а також допомагає рівномірно розподіляти навантаження і підвищує зносостійкість гумового матеріалу.

У виробництві цих шин використовується інноваційна високополімерна суміш. Збалансований склад значно покращує керованість на вологому асфальті. Окрім цього, високоміцний склад гумової суміші підвищує зносостійкість, внаслідок чого літні шини відрізняються збільшеним терміном експлуатації, навіть в умовах щоденної і активної їзди.

Переваги автогуми Гиславед Кому Спид

Безперечною перевагою цієї моделі є забезпечення відмінного зчеплення з вологою і сухою поверхнею. Також покришки поєднують безпеку в дощову погоду і точність управління з ранньої весни до пізньої осені.

Для цієї моделі характерні такі переваги:

  • комфорт і відсутність шуму навіть на нерівних дорогах;
  • стабільна стійкість на швидкості і в поворотах;
  • високий ресурс пробігу;
  • стійкість до аквапланування;
  • чітке виконання рульових команд.

По зчепленню з мокрим дорожнім полотном модель має високий рейтинг А відповідно до євромаркування. Купити шини Gislaved Com Speed можна в широкому асортименті розмірів. Літня гума підходить для потужних легкових автомобілів середнього розміру, сімейних автомобілів та мінівенів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...