• Головна
  • "Вас вже зраджують": Резніков звернувся до російської армії, - ВІДЕО
12:00, 7 жовтня 2022 р.

"Вас вже зраджують": Резніков звернувся до російської армії, - ВІДЕО

"Вас вже зраджують": Резніков звернувся до російської армії, - ВІДЕО

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до російських військових і заявив, що вони можуть врятувати росію і себе. Для цього треба не виконувати злочинні накази керівництва, або здатися в полон ЗСУ.

Про це повідомляє редакція з посиланням на Військове телебачення України.

"Ви знаєте, що в Україні ви нікого не звільняєте. Ви знищуєте цілі міста, де зовсім недавно вас вважали добрими сусідами і говорили російською мовою. Тепер посіяна ворожнеча на покоління вперед", - сказав Резніков.

Він зазначив, що керівництво рф відсиджується в москві. А дехто виїхав у країни НАТО, проти яких виступає кремль.

"Багато хто з вас зрозумів - вас відправили помирати не за праву справу. Може, тому ваш ховається в бункері, а не тримає удар поряд з вами. Він боїться вашого прозріння і зневаги", - заявив міністр.

Глава Міноборони попередив, що на війні в Україні загинуть ще тисячі солдатів росії. При цьому керівництво рф намагатиметься покласти провину на армію.

"Ще тисячі російських хлопців загинуть, ще більше залишаться без рук і ніг. Але їх зганьблять, а вас зроблять винними... Згадайте війни в Чечні. Вас уже зраджують ті, хто воює в Tik-Tok", - додав він.

Міністр закликав російських військових здаватися в полон, росіян, які хочуть врятувати себе себе і рф.

"Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно. І ми досягнемо трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати Росію від трагедії, а російську армію від приниження", - наголосив Резніков.

Для отримання інформації, як здатися в полон, солдатам армії рф або їхнім рідним та близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98; +38 093 119 29 84. Росіянам забезпечать утримання згідно з нормами Женевських конвенцій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що солдати рф масово цікавляться, як здатися в полон ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #здатись в полон ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...