• Головна
  • Окупанти втікають, як і з Харківщини: як ЗСУ звільняють південь
23:31, 6 жовтня 2022 р.

Окупанти втікають, як і з Харківщини: як ЗСУ звільняють південь

Окупанти втікають, як і з Харківщини: як ЗСУ звільняють південь

Контрнаступ українських захисників триває – вони звільнили майже всю Харківську область та почали деокупацію Херсонщини. Наші воїни не зупиняються та щодня підіймають жовто-блакитні прапори над все новими населеними пунктами.

Про це повідомляє редакція. 

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час сьогоднішньої телефонної розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі обговорили оперативну обстановку, проаналізувавши наступальну та оборонну операції Збройних Сил України. Валерій Залужний зазначив, що ситуація складна, але повністю контрольована і розвивається за нашим планом. 

Українські захисники почали довгоочікуваний великий контрнаступ на Херсонщині та засвідчили, що можуть вести успішні наступальні операції одночасно на двох театрах воєнних дій.

ЗСУ воюють не кількістю, як російські загарбники, а вміннями. Завдяки цьому вдається уникати великих втрат і зберігати життя мирних мешканців та інфраструктуру на звільнених територіях.

Переправи через Дніпро перебувають під повним вогневим контролем української артилерії.

Правобережний плацдарм російських військ на Херсонщині зменшився на чверть лише за кілька днів. Окупанти тікають, як і з Харківщини.

Ніякі псевдореферендуми та путінські «укази» не завадять ЗСУ визволяти свої території. Україна обов’язково переможе, а всі загарбники понесуть справедливе покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...