• Головна
  • ААМ залучила продукти харчування, печиво, мило та медичні препарати: дякуємо нашим донаторам
Новини компаній
15:00, 6 жовтня 2022 р.

ААМ залучила продукти харчування, печиво, мило та медичні препарати: дякуємо нашим донаторам

Новини компаній

Асоціація амбулаторної медицини постійно організовує гуманітарні заходи, в рамках яких передається багато продуктів харчування, медичного устаткування, ліків, речей першого вжитку, тощо. За це все ми завдячуємо діяльності нашого фонду та небайдужим благодійникам, організаціям та фондам, які допомагають за можливістю.

Представники ААМ дуже вдячні за постійну співпрацю, чуйність на небайдужість благодійникам, які забажали залишитись анонімними (крупи, каші швидкого приготування), Сатанівському консервному заводу в особі Віктора Володимировича (якісні паштети), Кондитерській фабриці "Конфеті" https://www.konfeti.com.ua/ (різноманітне печиво власного виробництва найвищої якості), компанії «Євровектор» (медичні препарати, засоби гігієни, антисептичні засоби, тощо), магазину https://shelsy.com.ua/ за неймовірне мило власного виробництва.

Нагадаємо, що ми нещодавно передавали гуманітарну допомогу у центр, що опікується жінками з маленькими дітьми:

https://aam.com.ua/2022/09/30/fond-aam-peredav-gumdopomogu-u-czentr-shho-dopomagaye-zhinkam-ta-dityam/

Представники Української асоціації лікарів амбулаторної медицини продовжують свою гуманітарну діяльність. Цього разу в рамках власного проекту «Надання гумдопомоги продуктами та речами першої необхідності» члени ААМ передали крупи, молоко, консерви, засоби особистої гігієни та багато іншого у один з дніпровських соціальних центрів, що опікується жінками та дітьми.

«Ми всі робимо важливу справу, допомагаємо та відновлюємо країну всіма зусиллями та разом. Щиро всім дякуємо, Все буде Україна!» - відмітив Артем Сводковський.(голова організації)



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...