• Головна
  • Наші воїни не зупиняються: Захисники України звільнили низку населених пунктів Херсонщини
22:55, 4 жовтня 2022 р.

Наші воїни не зупиняються: Захисники України звільнили низку населених пунктів Херсонщини

Наші воїни не зупиняються: Захисники України звільнили низку населених пунктів Херсонщини

Триває двісті двадцять третя доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. На Херсонщині Захисники та Захісниці продовжують звільняти українську землю від російських загарбників. Люди, яких звільнили від окупантів своїх справжніх визволителів зустрічали зі сльозами, кажуть: чекали на наших воїнів щохвилини. Зокрема йдеться про Любимівку, Хрещенівку, Золоту Балку, Біляївку, Українку, Велику й Малу Олександрівки та Давидів Брід. 

Про це заявив президент Зеленський, передає редакція. 

Володимир Зеленський зазначив, що це ще далеко не повний перелік: "Наші воїни не зупиняються. І це лише питання часу, коли виженемо окупанта з усієї нашої землі".

За даними Оперативного командування «Південь», від російських окупантів звільнено:

  • Любимівку
  • Хрещенівку
  • Золоту Балку
  • Біляївку
  • Українку
  • Велику Олександрівку 
  • Малу Олександрівку
  • Давидів Брід

У своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський також зазначив, що Українська армія здійснює на півдні доволі швидкий і потужний рух у межах поточної оборонної операції. 

Від російського псевдореферендуму звільнено вже десятки населених пунктів лише за цей тиждень. Це на Херсонщині, Харківщині, Луганщині й Донеччині разом.

На різні українські пропозиції зупинити агресію та звільнити нашу територію росія відповідає терором, злочинною мобілізацією та політичним фарсом. І це – загроза для будь-якої держави в будь-якій частині світу. Бо якщо хтось один намагається вкрасти територію сусіднього народу, то і в інших може з’явитися аналогічне бажання.

"Наші військові, наш народ надихають увесь світ. Наша перемога у цій війні покаже, наскільки багато Україна може дати глобальної міцності свободі та демократії",  - зазначив поезидент. 

Володимир Зеленський підписав указ про визнання нікчемними всіх указів президента рф і усіх актів, ухвалених на виконання цих указів для спроб анексії наших територій від 2014 року і до сьогодні. Будь-які російські рішення та договори, якими пробують захопити нашу землю – все це нікчемне.

Херсонщина – це Україна! Слава ЗСУ!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...