• Головна
  • Медведчука не випустили на свободу, а передали з української тюрми у велику тюрму, яка називається росія, - генпрокурор
13:30, 22 вересня 2022 р.

Медведчука не випустили на свободу, а передали з української тюрми у велику тюрму, яка називається росія, - генпрокурор

Медведчука не випустили на свободу, а передали з української тюрми у велику тюрму, яка називається росія, - генпрокурор

Вчора Україна повернула 215 героїв з російського полону. Їх обміняли на підозрюваного в держзраді нардепа Медведчука. При цьому його не випустили на свободу, а передали з української тюрми у велику тюрму, яка називається росія.

Про це повідомив це генеральний прокурор Андрій Костін у Facebook.

За його словами досудове розслідування щодо Медведчука завершено. Свідчення задокументовані, і все підготувлено для того, щоб його віддати рф заради життя та свободи наших легендарних захисників.

"На відміну від держави-терориста, для України життя кожного громадянина — найвища цінність. Українських військовополонених піддають знущанням та тортурам. Або просто вбивають. Теракт в Оленівці це довів всьому світу. Тому кожен обмін не лише повертає свободу, а рятує життя.

Серед звільнених з полону — 10 іноземців-захисників України. Їх повернення стало можливим завдяки спільним зусиллям Президента Володимира Зеленського, голови ОП Андрія Єрмака, Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими та за сприяння спадкового принца Саудівської Аравії Мухаммеда бін Салмана.

Ми пам’ятаємо про всіх, хто залишається в полоні. Україна разом із союзниками працює над обміном «всіх на всіх». Успіхи ЗСУ у контрнаступі щодня збільшують «обмінний фонд». Зі свого боку, з боку Офісу Генерального прокурора докладаємо максимум зусиль для повернення додому наших героїв.

Ми шануємо пам’ять всіх, хто загинув у цій війні та довіку вдячні тим, хто віддав своє найдорожче — життя — за наші життя та свободу", - написав він.

Також Костін зазначив, що жоден воєнний злочин рф не залишиться безкарним. Усі вони будуть розслідувані, а ті, хто їх скоїв отримають покарання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #Медведчук #Азов
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...