• Головна
  • Виведення із запою: як це відбувається
Новини компаній
09:55, 11 вересня 2022 р.

Виведення із запою: як це відбувається

Новини компаній
Виведення із запою: як це відбувається, фото-1

Все частіше люди звертаються за такою послугою, як вывод из запоя в Днепре. Це пояснюється тим, що останнім часом вживання алкогольних напоїв населенням помітно зростає. Тут не мають великого значення зовнішні причини – економічні чи політичні. Проблема стосується самої людини, а саме того, як вона здатна переживати ті чи інші події.

Звісно, що запій ще не є ознакою алкоголізму, хоча може вказувати на це. В таку ситуацію може потрапити навіть непитуща людина, просто через обставини відбулось надмірне вживання алкогольних напоїв. Так би мовити, «свято затяглося». Аби проблема не посилилась, краще пройти через вывод из запоя на дому. Процедура не складна, проте дуже ефективна, і може допомогти навіть в тих випадках, які вважаються безнадійними.

Головні проблеми запою

Передусім, запій небезпечний тим, що він нагадує замкнуте коло. Тобто, людина вживала спиртне, потім в неї настало похмілля, вона вирішила полегшити симптоми за допомогою слабоалкогольного напою (зазвичай, це пиво), але потім захопилась, не змогла вчасно зупинитись – і ось, знову надмірне вживання. А наступного дня ситуація повторюється. Тут важливо перетерпіти, не намагатись подолати похмільний синдром за допомогою алкоголю, але це складно, тим більше після 2-3 днів запою.

Друга проблема полягає в тому, що впоратись самотужки доволі важко. До похмілля додаються також проблеми зі здоров’ям, зокрема із серцем. Саме через подібні проблеми людина не може зупинитись, адже їй зле, хочеться уникнути симптомів, і вона йде найлегшим шляхом.

Третя проблема – ілюзія контролю. Кожен клієнт нарколога вважає, що він здатний контролювати ситуацію, і в будь-який момент може кинути пити. Урочисто вживаються «останні 100 грам», а потім ще «останні» та ще. І так ніколи не закінчується. Якщо людина не може відмовитись від алкоголю, значить вона точно не контролює ані себе, ані ситуацію. І їй однозначно потрібна допомога фахівця.

Як виводять із запою професійно

Вывод из запоя в стационаре та на дому відбувається майже однаково, просто в стаціонарі надається більше уваги клієнтам зі зрозумілих причин. Та й морально це простіше, відсутній доступ до спиртних напоїв. Але, якщо є підтримка близьких родичів, то можна пройти процедуру і вдома, вона не менш ефективна, просто потребує від людини більше зусиль, прояву сили волі.

Професіонали підходять до цього комплексно, використовуючи відразу кілька методів. Сюди можна віднести:

  • Детоксикацію, тобто виведення продуктів розпаду спирту (які, власне, й спричиняють дискомфорт) з організму;
  • Крапельниці;
  • Вітаміни;
  • Лікарські засоби для серцево-судинної системи;
  • Відновлення кислотно-лужного балансу;
  • Відновлення роботи шлунково-кишкового тракту.

Також паралельно надається психологічна допомога, адже запій, як і алкоголізм є внутрішньою проблемою. Психотерапевт виявляє причину та намагається її подолати. З іншого боку, наразі головна задача полягає в тому, щоб вивести людину з запою, тому терапія має обмеження, вона не тривала. А ось вже якщо клієнт готовий повністю відмовитись від алкоголю, тоді нарколог складає повний курс лікування, який залежить від конкретної ситуації та стану людини.

Чи можна вийти з запою самотужки? В цілому так, це цілком можливо, але насправді вдається лише в поодиноких випадках. Бо одним з ключових факторів є детоксикація організму, без цього неприємні симптоми не зникнуть, і людина буде відчувати себе, як важко хвора. В подібному стані вкрай складно втриматись від вживання алкоголю, бо це є найпростіший шлях. Тому краще не знущатись із себе, а звернутись до фахівців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...