• Головна
  • «Укрпошта» випустить блок-марку «Вільні, Незламні, Непереможні»: подробиці
11:00, 18 серпня 2022 р.

«Укрпошта» випустить блок-марку «Вільні, Незламні, Непереможні»: подробиці

«Укрпошта» випустить блок-марку «Вільні, Незламні, Непереможні»: подробиці

До 31-ї річниці Незалежності України акціонерне товариство "Укрпошта" випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні".

Про це повідомив голова правління Укрпошти Ігор Смілянський у Telegram.

"Цього року для нас це не просто додатковий вихідний, а нагадування усьому світу, як дорого коштує людська свобода. 24 серпня маємо свого роду символізм — рівно шість місяців, як Україна знову змушена захищати свою незалежність від ворогів у війні, яка насправді триває не пів року, не вісім, не 100 і навіть не 300 років", - написав він.

Смілянський розповів, що до художником марки "Вільні, Незламні, Непереможні" став Антон Хрупін. Цього разу Укрпошта до кожного блока додасть конверт. Це перший такий випуск під час війни.

Також він зауважив, що терміни для підготовки були дуже стислі, тому тираж складе всього один мільйон примірників.

"Я впевнений, що всі поціновувачі філателії зможуть її придбати й додати до колекції з нагоди Дня Незалежності, яку щороку можна буде доповнювати новими марками від Укрпошти.

Деталі запуску оголосимо напередодні 24 серпня, бо наші сусіди, як у тій приказці: бачать чуже під лісом, а не бачать своє під носом. Тож через підвищену увагу до нас з боку «асвабадителей» змушені контролювати безпекову ситуацію", - зазначив голова правління "Укрпошти". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна #Укрпошта #марка Укрпошта #марка корабель #марка Незалежність
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...