• Головна
  • Два райони Дніпропетровщини знову під обстрілами: ситуація в регіоні станом на вечір
19:48, 15 серпня 2022 р.

Два райони Дніпропетровщини знову під обстрілами: ситуація в регіоні станом на вечір

Два райони Дніпропетровщини знову під обстрілами: ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується сто сімдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. ​​Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що Криворіжжя і Нікопольщина знову під обстрілами.

Вдень окупаційна армія рф з «Ураганів» вдарила по Зеленодольській громаді, також під ворожий вогонь потрапили прикордонні території Апостолівської ТГ, що у Криворізькому районі. Жертв немає, руйнувань також.

Близько шостої вечора росіяни обстріляли території між населеними пунктами в Марганецькій громаді Нікопольського району. На щастя, без постраждалих.

Щодо інших громад нашої області – все спокійно, день минув без надзвичайних ситуацій. На кордонах Дніпропетровщини все під контролем Збройних сил України. Наші захисники окупантів в область не пустять, але ворог продовжує тероризувати нас обстрілами. Тому пам‘ятайте про правила безпеки.

Микола Лукашук додав, що наразі на Дніпропетровщині проживає 306,8 тисяч переселенців. З них 105,7 тисяч жінок і 77,4 тисяч дітей.

  • Дніпро – 125,4 тис.;
  • Кривий Ріг – 59,1 тисяч громадян.

"Розумію, що через регулярні обстріли людям складно тримати себе в руках і не піддаватися паніці. Ворог цього і хоче – щоб ми зневірилися. Втім ми такого подарунку їм не зробимо. 

Можете допомогати державі на своєму місці? Робіть це сьогодні. Будь-який внесок, навіть найменший – це внесок у спільну Перемогу.

Вірте в ЗСУ, в наших захисників, в Президента. Вірте в самих себе, у свою державу і в нашу Перемогу. Ми обов‘язково впораємось. Мирної ночі", - підсумував Микола Лукашук. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...