• Головна
  • Філатов: «Дніпро передав Нацгвардії чергові 200 радіостанцій. Місто готове придбати ще 800 рацій для військових»
Політичні новини
17:00, 12 серпня 2022 р.

Філатов: «Дніпро передав Нацгвардії чергові 200 радіостанцій. Місто готове придбати ще 800 рацій для військових»

Політичні новини

Дніпро передав одному з полків Нацгвардії 200 рацій із захистом від прослуховувань, які придбали коштом міського бюджету. Про це спорядження просили самі нацгвардійці, адже надійний зв’язок для військових є надважливим у боротьбі з ворогом. «Рації потрібні військовим завжди, фактично цілодобово — при виконанні бойових і небойових завдань, під час несення служби на блокпостах і в районах бойових дій», — каже полковник Євген Шульга.

«Без зв’язку підрозділи фактично сліпі. Вони не можуть координувати дії між собою і з командиром. Розуміти, куди йти, і де ворог, а де свої», — розповідає старший солдат Ірина Нуралієва.

Водночас радіостанції входять до переліку так званої дефіцитної техніки, яку можна придбати лише за кордоном та за попереднім замовленням.  Організувати логістику доставки цієї партії радіостанцій до Дніпра нині допомогли міські підприємці.

«Ці рації придбали коштом всіх дніпрян — усіх платників податків. Тож я вдячний нашим землякам за цей спільний внесок в Перемогу Україну. Ми і надалі допомагатимемо нашим захисникам. Найближчим часом буде придбано ще близько 800 рацій для військових», — зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...