• Головна
  • Жіночі ланцюжки: модні тренди 2022 року
Новини компаній
09:00, 1 серпня 2022 р.

Жіночі ланцюжки: модні тренди 2022 року

Новини компаній

Ланцюжки як самостійний елемент чи основа для різноманітних кольє і підвісок — найпопулярніша прикраса для шиї. Це ідеальний спосіб підкреслити тонку лінію ключиці або чуттєвий обрис шиї, привернути увагу до розкішного декольте або просто доповнити свій унікальний стиль. Хоча ланцюжки зазвичай мають не такий виразний дизайн як сережки чи браслети, певні модні тренди на цю деталь ювелірного гардеробу все одно існують. Розглянемо головні тенденції та найпопулярніші моделі 2022 року!

Топ-3 актуальних «ланцюжкових» трендів

1.Різноманіття й багатошаровість

Минули часи, коли доречною вважалася лише одна шийна прикраса. Тепер ви можете обирати будь-яку кількість ланцюжків, поєднуючи моделі різної довжини, кольору, плетіння. Стилісти радять не зосереджуватися на ідеальному порядку: хай прикраси розташовуються на різній відстані одна від одної. Якщо ви тільки вчитеся створювати ефектні багатошарові образи, використовуйте правило трьох виробів: зупинятися на трьох різних ланцюжках або кольє з невеликими підвісками. Крім того, металеві елементи чудово виглядають разом з намистами з перлів, коралів, бірюзи. Упевнитися у цьому можна, обираючи жіночі золоті ланцюжки на Gold.UA!

2.Масивні елементи

У 2022 році особливо помітним у всіх сенсах цього слова став тренд на масивні ланцюжки. Їх використовують не тільки у якості прикрас для шиї, але й для декору сережок, одягу, взуття. Однак здебільшого такий оверсайз виконаний не з металу. Ювелірні ж вироби беруть не стільки розміром, скільки об’ємом: надзвичайні фантазійні плетіння, лаконічні пласкі ланки виглядають неперевершено. Зазвичай подібні прикраси не вимагають додаткових деталей у вигляді підвісок, проте можуть бути оздоблені яскравими кристалами, дрібними перлинами.

-RTacVASeFQCuLRfFhqekL0QAH0vdRh2crRe21snLe7AlxjrMAFnkJd0M1EyvfsDrSS_wXuOmGQbTmphymt-7_W5ftTks0KoHeb7EGYGKsXGUrUNNOM-OLQO4gsQTDXpTtnD-bLDZaHjW9v0oJWOV-s

3.Оригінальні моделі

Помічали ви чи ні, але ланцюжки мають безліч варіантів плетіння: тільки до найпопулярніших належить пару десятків моделей. Тому вибір у клієнта інтернет-магазину дійсно великий. Безперечними фаворитами 2022 року, широко представленими в каталозі Gold.ua, є прикраси з якірним, панцирним, класичним і фантазійним плетінням. Це дозволяє обрати та замовити ідеальний варіант або навіть декілька для створення неймовірних поєднань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Gold.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...