• Головна
  • В Дніпрі погасили четверту воєнну марку "Доброго вечора, ми з України", - ФОТО
16:00, 28 липня 2022 р.

В Дніпрі погасили четверту воєнну марку "Доброго вечора, ми з України", - ФОТО

В Дніпрі погасили четверту воєнну марку "Доброго вечора, ми з України", - ФОТО

Сьогодні, 28 липня у День державності в Дніпрі урочисто погасили марку "Доброго вечора, ми з України". Вона уже четверта з воєнної серії і поєднує в собі патріотичність з гумором.

Про це повідомляє редакція 056 з місця подій.

Як і минулого разу, ескіз та тематику марки обирали люди відкритим голосуванням. Автором стала дизайнерка Анастасія Бондарець.

На марці знято реальну історію з Миколаївської області, коли аграрій на тракторі доставив ЗСУ трофейний російський танк.

"Ця марка про силу, незламність духу українського народу. Це про те, що кожен з нас наразі, на своєму місці наближає ту перемогу, про яку ми всі мріємо", - розповів перший заступник голови Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Тираж марок "Доброго вечора, ми з України" налічує 5 млн. 2 млн виділено для відправки по регіонам, а 3 млн – за кордон.

На Дніпропетровщині у продажу зараз майже 30 тисяч, придбати марку можна й онлайн. Вартість марки – 18 гривень, конверта – 6 гривень, листівки – 10 гривень. Також є марковані магніти, футболки, "шопери".

Бажаючих купити марку на пошту прийшло кілька сотень. Вони вишукувалися в чергу ще до початку продажу.

Дуже добре, що люди несуть кошти на Укрпочту, віддають їх за марковану продукцію. Це показує і підтримку нашої країни і надає можливість поповнювати державний бюджет за рахунок продажу цих марок.

Зараз продають лише по два аркуші в одні руки, але на почті запевняють, що невдовзі вони будуть у відкритому продажі і їх вистачить всім філантропам.

В Дніпрі погасили четверту воєнну марку "Доброго вечора, ми з України", - ФОТО, фото-16
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна #марка Дніпро #Доброго вечора ми з України
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...