• Головна
  • 5 переваг навчання в університетах Варшави для українців
Новини компаній
14:02, 20 липня 2022 р.

5 переваг навчання в університетах Варшави для українців

Новини компаній

KGSLNnNhkvmziDx1x4gSzHPGS3p2sl4ush8eRLBXBm9NSYjV4t_Q-l6VbVC9i5F6SpRrR-CV5DF09BvigXIUknuzj1V_hB5S7MZhFjYnJ19w7bCxXZRaRyBCj9o3M4A0JL3bff5-nvpuQalWLA8

Найпопулярнішими університетами у Польщі є заклади вищої освіти у Варшаві - всього 78 приватних та державних установ. Це виші з багатою історією, професійним викладацьким складом та сучасними навчальними потужностями. Чому більшість українських абітурієнтів обирають для вступу Варшаву, а не Вроцлав, Познань чи Краків, де також є багато академій та колегіумів? 

Відповідь знають у Центрі польської освіти UP-STUDY, що понад 16 років успішно співпрацює з багатьма польськими альма-матер. Перед вами - 5 переваг навчання у польщі для українців, які обрали для вступу саме столицю.

Високий рейтинг вишів

Варшавські заклади освіти є найпрестижнішими у країні. Столичні виші запрошують на роботу найкращих викладачів з практичним досвідом. Через високий рівень отриманих знань та спеціальність, яка має попит на європейському ринку праці, випускники швидко працевлаштовуються. 

Ба більше, університети допомагають з працевлаштуванням випускників: підшукують перше місце роботи, платне стажування тощо.

Кооперативна освіта

Разом з теоретичними знаннями в університетах студенти отримують бізнес-навички. Такі випускники цінні для роботодавців. Так, Академія Бізнесу та Фінансів Вістула - https://up-study.ua/uk/universities/akademiya-finansiv-ta-biznesu-vistula - тісно співпрацює з бізнесом у рамках СО-OP освіти. 

Партнерами університету є такі світові компанії: Microsoft, Alior Bank, Aster, Ciech, Getin Bank, Global One, IBM та інші. Ці компанії беруть активну участь у доопрацюванні навчальних програм, пропонують студентам оплачувану практику та стають їхніми першими роботодавцями.

Немає проблем з житлом

Майже всі варшавські університети надають своїм студентам кімнати у гуртожитках, за які стягують помірну плату. Умови проживання в них гарні - євроремонт, максимум 4 людини у кімнаті. Якщо не бажаєте співмешкати з одногрупниками, варшавці радо здадуть вам житло. Вартість оренди квартири невисока, як і комунальні платежі.

Можливість працювати за сумісництвом

У Варшаві більше можливостей для працевлаштування студентів, які ще навчаються. Польська система освіти побудована таким чином, щоб слухачі могли поєднувати навчання та підробіток. Зароблені гроші молодь витрачає на оплату семестрів, харчування, шопінг, розваги, подорожі, оренду житла тощо.

Подвійний диплом

Опановуючи затребувану професію на англомовній програмі навчання, випускники отримують суттєву перевагу на ринку праці - подвійний (польський та англійський) диплом. Такий документ про освіту є квитком до міжнародних компаній, а не лише до місцевих польських фірм.

Як бачимо, причини обрати саме Варшаву для продовження навчання вагомі. Пам'ятаємо також, що, крім всього, це гарне європейське місто з розвиненою інфраструктурою та культурою, де безпечно та комфортно жити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...