• Головна
  • Торгові ваги для оснащення магазину
Новини компаній
14:39, 12 липня 2022 р.

Торгові ваги для оснащення магазину

Новини компаній

Всі продуктові магазини використовують в своїй роботі торгові ваги. Це незамінний інструмент для зважування товарів. Власне без нього неможливо обслужити покупців і знати точну кількість відпуску товару. Тому кожна торгова точка, яка займається продажем продуктів, повинна мати подібний прилад.

Донедавна торгові ваги були лише механічними. На той час вони повністю виконували свою задачу. Проте сьогодні на їх місце впевнено приходять електронні моделі, які мають низку переваг:

·Відсутність похибок завдяки тому, що усунений людський фактор при зважуванні. А значить, вимір товару максимально точний;

·Можливість налаштування під конкретні одиниці виміру – кілограми, грами, унції тощо;

·Невеликі габарити, які дозволяють розмістити прилад навіть в умовах обмеженого простору;

·Зручність у користуванні – достатньо покласти товар на робочу платформу, і прилад сам зважить його, виводячи інформацію на екран;

·Можливість підключити торгові ваги до ПК, касового апарату, планшету;

·Можливість підключення приладу до принтеру для друку етикеток і наклейок.

При цьому ціна на торгові ваги доступна кожному підприємцю, а величезний асортимент дозволяє вибрати ту модель, яка найбільше відповідає потребам магазину.


На що звернути увагу при виборі

Вибираючи подібні прилади, необхідно звернути увагу на певні критерії. Вони визначаються переважно групою товарів, з якими планується працювати. Тому перший параметр – це розміри робочої платформи. Адже товар повинен поміститись на ваги. Крім того, важливо підібрати матеріал, з якого вона виготовлена. Для харчових продуктів краще брати торгові ваги, в яких платформа виготовлена з нержавіючої сталі, причому обов’язково з харчової.

Другий критерій – діапазон зважування. Є прилади, розраховані на 5-10 кілограм, а є більш потужні, в яких межа зважування сягає 30 кілограм. Це теж залежить від групи товарів для продажу.

По-третє, звертають увагу й на тип екрану. Зараз ваги оснащуються або світлодіодним індикатором, або рідкокристалічним. Перший варіант відрізняється яскравістю, різними кольорами. Другий більш економічний в плані споживання електроенергії.

Також враховують місце використання приладу. Якщо торгові ваги можна підключити до електромережі, то ємність акумуляторної батареї не важлива. В інших випадках це один з найбільш критичних параметрів, адже при розряджанні АКБ подальша торгівля буде неможливою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...