• Головна
  • Україна має пережити найскладнішу зиму за всі роки незалежності
13:30, 8 червня 2022 р.

Україна має пережити найскладнішу зиму за всі роки незалежності

Україна має пережити найскладнішу зиму за всі роки незалежності

Новий опалювальний сезон в Україні стане найскладнішим за всі роки незалежності. Щоб впоратися уряд створить спеціальний штаб для підготовки до наступного опалювального сезону.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 104-го дня війни.

"Хоч би що планували собі окупанти, ми повинні готуватися до наступної зими. В умовах, які ми маємо зараз через агресію росії, це буде справді найскладніша зима за всі роки незалежності. Але! Все нормально. Повинні пройти її так, щоб наші люди відчували нормальну роботу держави", – сказав глава держави.

З цього приводу Зеленський, прем'єр-міністр, міністри енергетики, економіки, міністр розвитку громад та територій, керівники Нафтогазу, Укренерго, Енергоатому та НКРЕКП, представник Офісу Президента провели нараду, за підсумками якої вирішили створити штаб для підготовки до наступного опалювального сезону.

"В даний час у нас не буде продажу нашого газу та вугілля за кордон. Весь внутрішній видобуток буде спрямований на внутрішні потреби наших громадян. Поставив уряду дуже конкретне завдання зробити все, щоб тарифи на газ та електрику і наступного опалювального сезону не змінилися", - наголосив Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...