• Головна
  • Захисники Маріуполя звернулися до найпотужнішої темної сили по відношенню до ворога
14:00, 13 травня 2022 р.

Захисники Маріуполя звернулися до найпотужнішої темної сили по відношенню до ворога

Захисники Маріуполя звернулися до найпотужнішої темної сили по відношенню до ворога

Війська рф продовжують завдавати артилерійських та авіаційних ударів по Маріуполю. Окупанти свої основні зусилля зосереджують на блокуванні підрозділів наших військ в районі заводу “Азовсталь”. З метою встановлення повного контролю над містом та придушення спротиву Українських захисників і захисниць ворог застосовує стратегічну авіацію. Зважаючи на заходи з евакуації місцевих жителів слід очікувати нарощування вогневого впливу найближчим часом. Захисники і захисниці Маріуполя героїчно відбивають атаки ворога і сподіваються на допомогу.

Про це повідомляє редакція.

Ситуація в Маріуполі та безпосередньо на заводі “Азовсталь" вже набула світового розгаласу, але захисники і захисниці досі не отримали необхідної підтримки. Уряд звітує, що проводить домовленості про обмін 38 важкопоранених бійців. Тим часом бої не вщухають і рахунок йде вже на хвилини.

Захисники Маріуполя вже зверталися до всіх можливих інстанцій і в п'ятницю 13 залишилася надія лише на найпотужнішу темну силу по відношенню до ворога. До нашої української Армії.

Захисники відмічають, що політика, переговори та міжнародне співтовариство це завжди добре, але ніхто не зрозуміє воїнів краще ніж побратими з усієї України.

"Брати за зброєю, звертаюсь до вас. Стати тінню в тилу ворога. Будьте тією темною силою, яка накриє ворожу Орду. Темна сила..але зі світлими вершниками-воїнами. Адже добро воно завжди із кулаками. Зносьте, бийте, перемагайте! Ми чекаємо і віримо насамперед у вас. Тому що орки розуміють лише мову сили. Затьмарьте своєю силою і потужністю ворогові сонячне світло... назавжди! Ви можете, ми знаємо це і віримо у вас так само сильно, як і у свої сили. 

Ну і звичайно ж ... що? Правильно! А ми з вами прекрасно знаємо що найкращі та найулюбленіші жінки це наші рідненькі в Україні. А значить всі найкращі ,,відьми,, світу на нашому боці! А значить усі темні сили цього дня теж за нас!". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #Мелітополь #0619
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...