• Головна
  • Укрпошта почне продавати мерч з "російським військовим кораблем"
19:00, 30 квітня 2022 р.

Укрпошта почне продавати мерч з "російським військовим кораблем"

Укрпошта почне продавати мерч з "російським військовим кораблем"

1 травня запрацює новий інтернет-магазин Укрпошти. В ньому можна буде купити марки та мерч з "російським військовим корабем". Частина виручених коштів буде передана на потреби ЗСУ.

Про це повідомив голова Укрпошти Ігор Смілянський.

Новий інтернет-магазин Укрпошти повноцінно почне працювати 1 травня. Посилання на нього буде доступне вранці - на сторінках Ігоря Смілянського в соціальних мережах.

Там будуть виставлені всі марки, доступні до продажу на цей момент і ще +5000 замовлень (30 000 марок). І окремо - марки з минулих тематичних випусків.

Також з'явиться офіційний мерч із зображенням марки "російський військовий корабель".

"В нашому інтернет-магазині Ви зможете придбати мерч (футболки, світшоти та магніти) з зображенням нашої відомої марки, а також інші марки з минулих тематичних випусків. Магніти вже також доступні для продажу на Головпоштамті на Майдані, а згодом будуть доступні по всій країні.

Частина з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ. Нагадуємо іншим продавцям – не треба порушувати права інтелектуальної власності Укрпошти та автора картини. Ми не давали згоду на використання зображення марки жодному продавцю. Тобто весь інший мерч, із зображенням марки, це є «контрабанда з Малой Арнаутской»", - написав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новости Днепр #война #ВСУ #новости Украина #сайт Днепра
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...