• Головна
  • Тривожний Великдень в Україні: рф продовжували обстріли та вдарили ракетами
08:00, 25 квітня 2022 р.

Тривожний Великдень в Україні: рф продовжували обстріли та вдарили ракетами

Тривожний Великдень в Україні: рф продовжували обстріли та вдарили ракетами

Два місяці широкомасштабного вторгнення російської федерації, вісім років опору українського народу на Донеччині. Попри свято, сьогодні ворог продовжив обстрілювати мирні оселі Харковської, Донецької, Запорізької областей та вдарив ракетами по Полтавщині. 

Про це повідомляє редакція 056. 

У великодню ніч окупанти завдали удару по районах Олексіївки, Салтівки, Пінічної Салтівки Харкова. Було поранено трьох людей. 

Вдень російські загарбники обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина: Чугуїв - 6, Малинівка - 5, Золочів - 1. 

2 людини загинули - у Харкові та Чугуєві. 

Усю минулу ніч і сьогоднішній день Національна поліція патрулювала у посиленому режимі, слідкуючи за ситуацією. Вжиті заходи значно знизили ризики для цивільних. 

Протягом 24 квітня, коли православні християни відзначають свято Христового Воскресіння, росіяни вбили на Донеччині п'ятеро людей. Голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що серед загиблих - двоє дітей 5 та 14 років із с.Красногорівка Очеретинської громади.  

Ще троє людей загинули у Новоселівці та Новомихайлівці.

Окупанти вели вогонь вздовж всієї лінії розмежування.

Під вогнем, зокрема, були населені пункти Авдіївської, Очеретинської та Світлодарської громад.

Під обстріли російських "Градів" потрапив Авдіївський коксохімічний завод. 

Усі злочини гри російської армії ретельно документуємо.

На фото результати обстрілів російськими окупантами населених пунктів Донецької області

На Запоріжжі загарбники намагаються зосередити зусилля в напрямку Гуляйполя, нарощуючи системи управління та протиповітряної оборони та обстрілюючи українські позиції із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню, повідомив речник ЗОВА Іван Арєф’єв.

«Боротьба за окуповані населені пункти Запорізького краю триває. Ворог намагається зосередити зусилля в напрямку Гуляйполя, здійснює нарощування системи управління та протиповітряної оборони. Продовжує здійснювати вогневий вплив по позиціях наших військ із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню по всій лінії зіткнення. Завдає авіаційних ударів літаками оперативно-тактичної авіації. Але завдяки українським військовим противник зазнає втрат. Військовослужбовці Сил оборони Запорізького краю продовжують пошук важливих цілей для завдання максимальної шкоди окупантам на нашій землі», - повідомив речник.

Дев'ять ракет прилетіли в Кременчук, п'ять — в інфраструктурні об'єкти в Полтавській області. Майже по всій Україні оголосили повітряну тривогу.

Глава ОВА повідомив, що 9 ворожих ракет напередодні вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ і знову по Кременчуцькому НПЗ. На жаль, 1 людина загинула, 7 людей постраждали, у них поранення різного ступеня тяжкості. Значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже в усіх районах міста через обстріл ТЕЦ немає гарячої води. 

До цього проросійські Telegram-канали писали, що крилаті ракети "йдуть на ціль" у Полтавській та Дніпропетровській областях. 

В цей час у Маріуполі ворог завдав ракетно-бомбових ударів по позиціях українських військ на території заводу "Азовсталь". Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...