• Головна
  • росія готує серйозну провокацію в Маріуполі, щоб звинуватити у ній Україну
16:30, 5 квітня 2022 р.

росія готує серйозну провокацію в Маріуполі, щоб звинуватити у ній Україну

росія готує серйозну провокацію в Маріуполі, щоб звинуватити у ній Україну

​​Після інформації про звірства рашистів у Бучі, головним завданням російської пропаганди стало – максимально перемкнути увагу аудиторії – як міжнародної, так і внутрішньої.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Для цього вже розроблено сценарії нових фейків, для чого готується відповідне підґрунтя. Зокрема, в інформаційне поле активно «вкидають» брехню про нібито злочини українських захисників Маріуполя.

За наявними даними, окупанти готують масштабну фальсифікацію: планують зібрати в одному місці тіла маріупольців, убитих самими ж росіянами, та представити їх, як масових жертв українських військ. Заради цього останнім часом поширюються брехливі тези, що нібито «українці використовують мирних мешканців, як живий щит». Хоча саме російські війська знищують маріупольців – ще на початку березня у місті вже були змушені ховати вбитих у братських могилах.

Тож плани окупантів зняти з себе відповідальність за ці вбивства – чергове підтвердження того, що ми воюємо зі справжньою ордою, яка вже настільки заплямувала себе злочинами, що її фейкам ніхто не повірить.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новости Днепр #война #ВСУ #новости Украина #сайт Днепра #Мариуполь #танк в Мариуполе
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...