• Головна
  • Дочекалися: АГРОМАТ відкривається в Дніпрі
Новини компаній
11:00, 11 жовтня 2021 р.

Дочекалися: АГРОМАТ відкривається в Дніпрі

Новини компаній

Уже 28 років АГРОМАТ надихає українців на створення дизайнерських ванних кімнат. Й ось, нарешті, 13 листопада 2021 року — відкриття магазину АГРОМАТ у Дніпрі.

Новий АГРОМАТ розташується за адресою Набережна Перемоги 68-а. Це не просто магазин будівельних матеріалів, а сучасний простір дизайнерських ідей для ванної кімнати.

Дочекалися: АГРОМАТ відкривається в Дніпрі, фото-1

АГРОМАТ у Дніпрі — насамперед, місце, яке надихає. Безліч шоу-румів, спроєктованих професійними дизайнерами, перетікають один в одний та презентують, як може виглядати сучасна ванна кімната.

«Ми дбаємо про красу українських осель. Тому презентуємо величезний асортимент плитки за останніми інтер’єрними трендами. Та любимо надійні продукти. Тому пропонуємо якісну сантехніку від виробників, перевірених роками. А ще аксесуари для ванної кімнати, що нададуть їй особливого стилю», — директор дніпровського АГРОМАТ

Один із принципів магазинів АГРОМАТ — персональний підхід до кожного клієнта.

Дочекалися: АГРОМАТ відкривається в Дніпрі, фото-2

А це означає, що покупець отримує персонального менеджера, який не просто ознайомлює з асортиментом, а допомагає визначитися зі стілем, поєднати кольори та фактури, розрахувати необхідну кількість товару. А найцікавіше — покупці зможуть побачити наочно, як виглядатиме ванна кімната з обраним товаром, скориставшись послугою 3D-візуалізації.

Обирайте — забирайте — відпочивайте. Решту зробить АГРОМАТ. Перший магазин АГРОМАТ у Дніпрі — це окрема торговельна територія, з зонами для відпочинку покупців чи переговорів з архітектором, зручною локацією та великою парковкою.

Дочекалися: АГРОМАТ відкривається в Дніпрі, фото-3

Обрати, купити та забрати товар для вашого ремонту можна просто тут і зараз. Або оформлюйте онлайн замовлення на сайті https://shop.agromat.ua.

Приходьте в АГРОМАТ у Дніпрі, щоби максимально скоротити ваш ремонт та перетворити його на свято. А почнеться воно з безкоштовної 3Д візуалізації інтер’єру для всіх відвідувачів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...